Huawei Ascend G610

Huawei Ascend G610

Stora mängder av mobilskal och andra tillbehör för Huawei Ascend G610 - Ekipera din telefon med allt du kan behöva: Skyddande skal och displayskydd till Ascend G610, för att bevara nyskicket. Armband för sportsliga aktiviteter. Stativ för hemmet, bilen eller till och med cykeln! Kablar, laddare, hörlurar och allt annat som kan behövas. När du har placerat din order så levererar vi den snabbt och utan fraktkostnad! Här hos oss kan du även hitta ett stort urval av skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend G510.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend G610

Här har vi ytterligare en telefon från kinesiska Huawei, en billig rackare som man måste erkänna är prisvärd. Med stöd för dubbla SIM-kort och Android OS 4.2.2 Jelly Bean är den redan lockande för vissa! Vidare specifikationer inkluderar en fyrkärnig processor från Taiwanesiska MediaTek, närmare bestämt Cortex A7 med klockfrekvensen 1.2 GHz. Grafikprocessorn är en SGX544 och minnesmässigt är det 1 GB RAM och 4 GB ROM (hårddisk) som gäller.

 

Skärmen är en IPS+ LCD på 5.4 tum med 16 miljoner färger, Corning Gorilla Glass och qHD-upplösning, det vill säga 960 x 540 pixlar. Multi-touch upp till fem fingrar (eller korvsnuttar). Kommunikationsmässigt är den kompatibel med WiFi, WAP, Bluetooth 2.0, GPS + AGPS och Micro-USB. Det finns även en gravitationssensor. Kameran på baksidan klarar 5 MP och har autofokus, framtill är en blygsam 0.3 MP.

 

Den är 142 x 73 x 9.9 millimeter och väger 170 gram. Batteriets kapacitet är 2150 mAh, vilket är ganska bra för en telefon i prisklassen. Här på Lux-Case.se har vi en uppsjö av tillbehör till Huawei Ascend G610, allt för att du ska kunna göra din upplevelse med din telefon fullständig. Vi har mobilskal till Huawei Ascend G610 i alla kulörer! Gråa skal, blåa skal, röda skal... Du förstår vinken! Vi har även ett stort urval av material att välja bland, tillexempel skal av silikon, skal av aluminium och skal av plast till Huawei Ascend G610!

 

Vi har även fodral till Huawei Ascend G610, till exempel våra populära läderflipfodral med stativ och kreditkortsfickor. De passar din Huawei Ascend G610 perfekt! Vi har även biltillbehör till Huawei Ascend G610, så som billaddare till Huawei Ascend G610, så du kan köra omkring utan att dränera batteriet. Vad sägs om ett sportarmband till Huawei Ascend G610, som låter dig jogga obehindrat och även finns i vattentäta versioner.

 

Allting du köper på Lux-Case.se skickar vi till dig utan fraktkostnad och med 30 dagars returrätt, allt för att du ska bli nöjd med ditt köp. Om du skulle stöta på något som helst problem behöver du inte tveka över att kontakta vår support! De finns tillgängliga varje vardag mellan 10:00 och 16:00 via email och telefon.