Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1
Skal och Tillbehör till Huaweis Android-baserade phablet Ascend Mate 6.1 - Här finner du allt som kan tänkas behövas till denna XL-telefon! Spana in fodralen som finns i en mängd olika nyanser och formgivningar, där det inte är svårt att hitta sin favorit. Våra flipfodral i läder till Ascend Mate 6.1 ger en exklusiv känsla och elegant look till din smartphone. Se även andra tillbehör som, för bilturen, ovärderliga billaddare och bilhållare till din Ascend Mate 6.1. Vi erbjuder en selektion av olikfärgade hörlurar för dina örons skull! Om du skulle vilja ha telefonen stående på ditt skrivbord så finns det stativ till din Huawei Ascend Mate 6.1.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend Mate 6.1

Nuförtiden finns det så pass många alternativ bland smartphones att alla borde kunna hitta rätt. Huawei Ascend Mate 6.1 är en telefon för dem som tycker att modellerna med skärmar kring fem tum, som utgör det mest av marknaden, är för små. Som namnet kan tipsa om har Ascend Mate en skärm som är 6.1" på diagonalen. Telefoner i den storleken har fått smeknamnet "phablets", eftersom de är som en korsning mellan phone och tablet.

 

Det är en maffig best som måttar 163.5 millimeter på höjden, 85.7 på bredden och 9.9 på djupet, med en vikt på 198 gram! Storleken är den främsta säljpunkten på telefoner av den här typen, tänkta att ge en bättre upplevelse för att surfa websidor, se på film och spela spel. Då bör skärmen vara bra, så hur är den i Ascend Mate? Det är en IPS LCD i HD-upplösning (1280 x 720p), vilket ger ungefär 241 ppi i pixeldensitet över 6.1"-skärmen. Förhållandevis låg ppi, men fortfarande med bra färgåtergivning, skärpa och betrakningsvinklar.

 

Eftersom telefonen är utformad med en metallram så ger den en något lyxigare känsla än modeller helt framställda i plast. Bakhöljet är dock fortfarande av plast och framsidan är täckt av Gorilla Glass 2 från Corning. Operativsystemet är Android OS 4.1 Jelly Bean med Huaweis Emotion UI över. En unik funktion som kommer med det till just den här XL-telefonen är förmågan att öppna flera appar i små fönster, för busenkel multitasking. Det kan till exempel vara bra om du vill ha ett videoklipp igång medan du gör annat.

 

Med 2 GB i RAM-minne, 16 GB för lagring av filer och appar, en fyrkärnig processor på 1.5 GHz och ett batteri med 4050 mAh. Det låter väldigt, väldigt mycket med 4050 mAh, men en så stor telefonen är även mer energikrävande. I övrigt kan man jämföra hårdvaran med modeller som Nexus 4 och allting flyter på som det ska. Med Huaweis låga priser är deras telefoner alltid ett giltigt alternativ till dyrare flaggskepp.

 

På Lux-Case.se har vi alla de tillbehör en Huawei Ascend Mate 6.1-ägare kan tänkas behöva. Den mest populära produkten vi har är de exklusiva läderflipfodralen. Om du vill ha ett lyxigt fodral till Huawei Ascend Mate 6.1 så har du kommit rätt! Välj mellan olika färger och förundras över känslan. Om du beställer redan idag så kan vi erbjuda gratis frakt!