Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7
Skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend Mate 7. Välkommen till Lux-case.se! Under den här kategorin finner du snygga och trendiga Huawei Ascend Mate 7 skal, fodral och tillbehör till din smartphone. Högkvalitativa skal och fodral som kommer i en mängd färger och mönster. Vi erbjuder även displayskydd, stativ, hållare, biltillbehör, cykeltillbehör och andra tillbehör. Hos oss skickar vi dagligen ut alla ordrar som kommer in innan kl. 17.00 samma dag och en bra service och snabb leverans. Vi erbjuder FRI FRAKT hem till din dörr!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 skal. Den här smartphonen 6 –tums 1080 x 1920 display drivs med 1,3 GHz processor tillsammans med 2 GB RAM och 13 MP bakre kamera. Men den stora skärmen och superbra kamera kan du behöva bra skydd till den också. Med hjälp av Lux-case skal kan du skydda din smartphone från damm, smuts, repor och skador som kan skada din telefon. Våra skal är framtaget av hög kvaliteta material som plast, silikon, aluminium och TPU-skal. TPU-skal är en blandning av plast och silikon, vilket gör att det kommer att skydda din smartphone med dubbel effekt. Dessutom får du superbra handgrepp med TPU-skal och snygga mönster och färger som du kan välja bland. Var med och ta del av Lux-case bredda utbud av snygga och trendiga skal till Huawei Ascend Mate 7! Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti till alla våra kunder! Handla online hos oss idag!

Fodral, Påsar & Väskor

För er som vill ha ett heltäckande skydd mot damm och smuts, föreslå vi Huawei Ascend Mate 7 fodral, påsar och väskor. Ett bra skydd som kommer att skyddar din smartphone till en helt annan nivå. Söker du efter ett snyggt rosa/lila leopard läderfodral eller gröna fodral i PU-läderfodral? Allt detta kan du finna här hos Lux-case.se! För er som söker efter förvaring till smartphone kommer att finna det här också. Vi erbjuder praktiska och snygga påsar och väskor till Huawei Ascend Mate 7 för ett riktig bra pris. Med inbyggd fickförvaring till laddare, hörlurar eller annat kommer du att få plats till det mesta. Vi skickar dagligen ut alla beställningar som kommer in innan 17:00 samma dag. Ta chansen och ta del av fina erbjudande från Lux-case.se!

Tillbehör och Gadgets

För er som söker efter något annat än skydd till sin smartphone. Alltså kan det vara biltillbehör, displayskydd, cykeltillbehör, stativ, hörlurar, Mini-högtalare eller kablar m.m. Alla produkter som erbjuds här hos Lux-case.se är framtagen av hög kvalitet och vi erbjuder tillbehör till Huawei Ascend Mate 7 till ett riktig bra pris. Du kommer att finna roliga och kreativa prylar och Huawei Ascend Mate 7 tillbehör här hos Lux-case.se! Beställ gärna oline hos oss idag och få FRI FRAKT hem till din brevlåda!