Huawei Ascend P1

Huawei Ascend P1

Huawei Ascend P1-skal, displayskydd, fodral & väskor - Lyxskal till Huawei Ascend P1 & Högkvalitets Huawei Ascend P1-tillbehör. Allt du någonsin skulle vilja ha för att göra din enhet så personlig som möjligt. Vi har skal i alla regnbågens färger, alla möjliga material och tillbehör som du bara drömt om tidigare! Här har du Sveriges största utbud av tillbehör, skal och fodral för din Huawei Ascend P1. Vi har även ett stort urval av skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend P2, P6P7 och P7 Mini.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend P1

En Android-baserad lur från Kinesiska Huawei, ett företag som länge varit stort inom telekommunikation och nu även tillverkar prisvärda smartphones. Just denna kommer laddad med Android 4.0 och Huaweis egna användargränssnitt. Telefonen väger endast 110 gram och dimensionerna är 129x64.8x7.69 millimeter i höjd/bredd/djup. Hela utsidan har en blank lackering.

 

Med en multitouch-skärm av typen Super AMOLED, som är 4.3 tum på diagonalen och har en qHD-upplösning (960x540 pixlar, 256 ppi) är det en fröjd att använda den här telefonen. Visst har toppmodellerna större skärmar med fler pixlar, men det är inte för allas smak (eller allas plånbok). Ascend P1 är en telefon av det billigare slaget, men med konkurrenskraftig prestanda – Det är Huaweis "grej".

 

På tal om det, hur mycket kraft har de pressat in? En processor med två kärnor på 1.5 gigahertz, 1024 megabyte RAM-minne och 4 gigabyte för lagring. Med ett microSD-kort kan du få ytterliggare 32 gigabyte att förvara dina apps, låtar och videoklipp på. Batteriets kapacitet motsvarar 1670 mikroamperetimmar och sägs räcka länge, tack vare optimeringar av Huawei.

 

Är du en fotofantast? Huawei Ascend P1 erbjuder dig hela 8 megapixlar, autofokus och videoinspelning i full HD (1920x1080p). Framkameran är på 1.3 MP och kan användas vid videosamtal, eller varför inte en lustfylld bild av dig själv?

 

Ljudet i Ascend P1 har fått beröm, det är nämligen Dolby Mobile 3.0+, kombinerat med "Dolby Digital Plus Decoder", som hanterar den soniska delen. Stöd för 5.1 surround och superb ljudkvalitet kan förväntas!