Huawei Ascend P2

Huawei Ascend P2

Tillbehör och mobilskal till Huawei Ascend P2 hittar du här! Det är uppföljaren till föregående årets P1, som gav rejäl prestanda för priset och detsamma gäller denna! Här på Lux-Case.se vill vi erbjuda det största utbudet av tillbehör och Huawei Ascend P2 skal, samt fodral, laddare och allt annat som hör till! Många olika sorters skydd i moderiktiga utföranden och starka färger kan du hitta här! Blåa silikonskal till Huawei Ascend P2 och bruna träskal, röda metallskal, svarta plastskal, gröna TPU-skal med mer! Accessoera din mobil och se till att den är redo för varje situation! FRI FRAKT på alla mobiltillbehör för Huawei Ascend P2! Här på Lux-Case.se har vi även ett stort sortiment av produkter till Huawei Ascend P7P7 Mini, P6, och P1.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend P2 Skal, Fodral och Tillbehör

Kinesiska företag som Huawei börjar ge de amerikanska, japanska och koreanska jättarna en rejäl utmaning. Med låga priser och hög prestanda blir smartphones som denna allt mer relevanta på världsmarknaden. Den släpptes i April 2013 som deras senaste flaggskepp och gjorde definitivt ett namn för sig. Vi ser såklart till att ha ett brett urval av mobilskal till Huawei Ascend P2!

 

Den har en väldigt smidig och diskret utformning, med en vikt på endast 122 gram och 8.4 millimeter i tjocklek. Formmässigt kan man säga att det är en stor rektangel med en rejäl skärm på 4.7”. Den har HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) vilket ger omkring 312 pixlar per tum i pixeltäthet. Skärmen kan med fördel täckas av ett displayskydd till Huawei Ascend P2, eftersom skärmskydden hjälper till att hålla den repfri. Displayen har bra färgåtergivning och betraktningsvinklar, med 500 nit i ljusstyrka och Gorilla Glass 2. Med ett Huawei Ascend P2 skal kan den hålla skicket långt framöver.

 

Det finns 1 gigabyte i arbetsminne, samt 16 gigabyte för att lagra dina filer och appar. Chippet är utvecklat av Huawei själva och är, närmare bestämt, Huawei K3V2. Det har en fyrkärnig processor på 1.5 GHz som håller allting fint och flytande. Bevara alla komponenter med ett av våra fina Huawei Ascend P2 skal av exempelvis silikon eller TPU. Den sortens skal har stötdämpande egenskaper, vilket kan rädda en ömtålig intern telefondel om du skulle tappa den i marken. Dessutom finns silikonskal till Huawei Ascend P2 i många nyanser och stilar!

 

Om du är typen som gillar att fotografera nyckelpigor så kan du glädjas av att den har en kamera med riktigt hög upplösning, nämligen 13 megapixlar (4032 x 3224 pixlar!) och alla funktioner som behövs. Autofokus, geo-tagging, LED-blixt, HDR, ansiktsigenkänning och Full HD-video som även den kan spelas in i HDR. Håll mobilkameran säker med ett Huawei Ascend P2 skal av plast eller aluminium, som ger ett extra hårt försvar emot saker som kan skada din smarta telefon. Plastskal till Huawei Ascend P2 har oftast det största urvalet av motiv och mönster på sig, så att du kan hitta ett skal med en personlig betydelse.

 

Vid lansering var det Android OS 4.1.2 (Jelly Bean) som gällde, men du kan säkert uppgradera till en nyare version av operativsystemet så småningom. Det sägs att 4.4 (Kit Kat) ska vara snabbare och mer optimerat än någonsin! Även Huaweis egna Android-tillägg, Emotion UI, finns såklart här i version 1.5. När du känner dig redo är det bara att börja välja vilket skal till Huawei Ascend P2 som gäller för dig! Alla har FRI FRAKT här på Lux-Case.se!