Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6

Lanserades som "världens tunnaste smartphone", endast 6,18 mm tjock! Här kan du förse din Huawei Ascend P6 med allt som behövs för en komplett upplevelse. Till att börja med har vi ett brett utbud av mobilskal, som både gör din telefon snyggare och mer hållbar, speciellt i kombination med ett av våra displayskydd. Vidare kan vi erbjuda en mängd olika laddare, hörlurar, stativ och andra tillbehör, oavsett vad du söker så försöker vi bistå med det! Frakten är dessutom alltid gratis! Här på Lux-Case finns det även skal, fodral och annat tillbehör till Huawei Ascend P7, P1, P7 Mini och P2.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend P6

Den kinesiska tillverkaren satsar på att bli en storkämparna på marknaden och detta är deras första riktiga flaggskepp. Världens tunnaste smartphone med ett djup på endast 6,18 millimeter. Den är även lätt i jämförelse med många andra modeller i toppskiktet, 120 gram närmare bestämt, med det mesta framställt i aluminium. Metallen ger en bastant känsla. Vissa föredrar dock ett hölje av plast, men det är ju bara ett köpa ett här på Lux-Case.se om det är så!

 

Skärmen är 4,7" och har en HD-upplösning på 1280x720 (även känt som 720p), med en pixeltäthet på ~312 ppi. Batteriet har en kapacitet på 2000 mAh och klarar att spela upp en YouTube-video i nästan fem timmar, enligt ett test av Mobil.se. Huaweis egenutvecklade K3V2 driver telefonen och processorns fyra kärnor klockar in på 1.5 GHz. I minnesväg kommer den utrustad med 2 gigabyte i RAM, samt 8 gigabyte för systemet, appar och filer. Lagringsminnet kan expanderas med ett microSD-kort, upp till 32 GB extra.

 

Om du tycker att den verkar lovande, men inte riktigt håller måttet, så är det värt att nämna att prislappen är betydligt lägre än hos alla andra topptelefoner! Den går i skrivande stund att få tag på för cirka 3200 kronor. Vi på Lux-Case.se strävar efter att behålla vår status som den butik i Skandinavien med störst utbud för skal och andra mobila tillbehör, därför erbjuder vi en mängd accessoarer även till Huawei Ascend P6!

 

Du vill såklart att din smartphone ska ha bästa möjliga förutsättningarna och det bredaste användningsområdet, så vi föreslår att du överskådar vårt sortiment och väljer det som passar dig bäst. Vi bjuder på leveranskostnaden!

 

Med ett mobilskal + ett displayskydd ökar du chansen att din Huawei Ascend P6 överlever olyckor och hålls ren. Vill du använda den i bilen, på cykeln eller skrivbordet så har vi praktiska stativ och hållare för alla situationer. Ska du jogga med telefonen lättillgängligt finns inget bättre än en sportarmband. För båtturen har vi vattentäta påsar att förvara din Ascend P6 i.