Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

Välkommen till det största utbudet av tillbehör, fodral & skal för Huawei Ascend P7 i hela Sverige! Det är här du köper alla mobilskal, mobiltillbehör och mobilfodral som håller din smarttelefon under säkert försvar, ger den nya färger eller former, samt utför alla praktiska funktioner. Du hittar röda, gröna och svarta Huawei Ascend P7 skal av silikon eller plast, du ser över bruna, gula och rosa Huawei Ascend P7 fodral av skinn, PU-läder eller neopren. Du finner blåa laddare, vita kablar, lila hörlurar och gråa stativ. Du kan utrusta bilen med biltillbehör till Huawei Ascend P7 och köra som en galning! Det är fri frakt på alla skal, tillbehör och fodral. Här på Lux-Case.se kan du även hitta skal, fodral och annat tillbehör för Huawei Ascend P7 MiniP6, P1, och P2.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend P7 Skal

Om kläderna gör mannen så är det skalet som gör smarttelefonen och på Lux-Case.se hittar du det största utbudet av skal till Huawei Ascend P7 i hela Norden! Här kan du transformera din telefons apparans lätt som en dans. Den kan se ut som en schimpans, en psykedelisk trans eller en glittrande nyans. Ditt personliga mobilskal kan vara tillverkat av starkt, flexibelt silikon, som är stötfångande, halksäkert och reptåligt! Dessutom kan du köpa skalet billigt, med fri frakt. Du hittar exempelvis TPU-skal, plastskal, silikonskal och sällsyntare metallskal. Materialen erbjuder något åtskiljande egenskaper, så som extra hårt försvar emot vassa saker, extra mjukt mot stötar eller extra bling-bling för partykvällar! Köp ett tvålagrat hybridskal eller kombinationsskal för dubbelt skydd! Ditt Huawei Ascend P7 skalkan alltså vara blå- och rödrandigt, av silikon och polykarbonat, med räfflor, kapsylöppnare, samt hål för alla knappar/uttag.

Huawei Ascend P7 Fodral

Får det lov att vara ett fodral till Huawei Ascend P7? Det kommer att förhöja din smartphones elegansnivå på ett makalöst vis, samtidigt som dess hållbarhet även skjuter i taket. Du kan få ett hölje kring din mobil av äkta skinn med flip-stativ. Ett sådant läderfodral kan tillföra lyx och praktiska funktioner till din smarta telefon, så om du vill ha något sofistikerat kan ett Huawei Ascend P7 fodral göra mycket för att försköna din mobiltelefon. Vissa sorter är nästan som en komplett handväska för mobilen, medan andra fodral är simpla varianter med fliplucka. Alla fodralen gör telefonen säkrare från att blir repig, smutsig eller gå i bitar. Du kan välja ett randigt, prickigt, rutigt eller räfflat fodral i åtskilliga färgalternativ. Vad sägs om fodralet du tar liknar ormskinn, eller kanske krokodilskinn om du så önskar!? Ta ett med insydda kortfickor, så kan du även använda fodralet som plånbok.

Huawei Ascend P7 Tillbehör

När du har valt ut dina fodral eller skal är det ett utmärkt tillfälle att utforska vidare tillbehör, till Huawei Ascend P7. Den har, som du säkert vet, en trevlig 5” skärm i Full HD, så se till att du säkrar skärmen från skavanker med ett Huawei Ascend P7 displayskydd. Sedan kan du kika på allt från hörlurar, touch-pennor, stativ och USB-laddare till gamepads, mini-högtalare, kablar och sportarmband. Sådant som ökar mobilens funktionalitet, sådant som skyddar den, sådant som hjälper dig komma i form och massvis av fiffiga Huawei Ascend P7 biltillbehör.