Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300
Efter att ha skaffat en ny smartphone så vill såklart få ut det mesta ur den. Hur gör man då? Jo, man skaffar grymma tillbehör till sin Huawei Ascend Y300 från Lux-Case.se! Vi har Nordens största utbud på mobilskal och andra mobila tillbehör! Om du har en Huawei Ascend Y300 så har vi resten - Allt du behöver för att expandera din erfarenhet. Vi har skal i alla färger och med intressanta, psykedeliska, blommiga, konstiga, snygga tryck på. Vi har biltillbehör, cykelhållare, sportarmband och mycket mer än så. Utforska den här sidan och kom ihåg att vi bjuder på frakten till alla Huawei-tillbehör.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Ascend Y300 Skal, Fodral & Mobiltillbehör

En Kinesisk budgetlur, hur bra kan en sån vara egentligen? Ganska bra, visar det sig! Huawei fortsätter släppa billiga Android-telefoner med förhållandevis bra prestanda. Denna går att få tag på för cirka 1200 SEK, flera tusenlappar mindre än marknadens toppmodeller. Vad får man då ut av en sådan telefon? En förvånansvärt smart telefon med tillräcklig kraft för normalt bruk. Du kanske inte kan spela de senaste 3D-spelen, men allt annat fungerar bra. Vi säljer lika prisvärda Huawei Ascend Y300 skal om du vill hålla telefonen i samma skick länge!

 

Som så många andra telefoner drivs denna av ett chip från Amerikanska Qualcomm, Inc. Närmare bestämt är det MSM8225 vi finner här, med en processor som har två kärnor på 1 GHz och Adreno 203 för rendering av grafik. Beskydda dessa hårdvarukomponenter med ett härligt Huawei Ascend Y300 skal! Det finns endast 512 megabyte RAM-minne tillgängligt, men det är att förväntas för en så billig peng. Detsamma kan sägas om de fyra gigabyte som finns i hårddiskutrymme. Ska du använda annat än standardapplikationerna kan du kanske behöva ett minneskort, vilket Ascend Y300 stödjer – MicroSD upp till 32 GB. De passar även tillsammans med ett av våra Huawei Ascend Y300 mobilskal.

 

Telefonen består till stort del av plast, vilket är föga överraskande för en lågprismodell. Den har ett bra grepp och vilar bekvämt i handen. Skärmen är fyra tum på diagonalen och har WVGA-upplösning (480x800 med 233 ppi). På baksidan sitter en 5-megapixels kamera och framtill finns en blygsammare variant. 1730 mAh i batteriet ger godkänd tid mellan laddningar. Med ett av våra Huawei Ascend Y300 fodral eller skal kan du få ett ännu bättre, halkfritt grepp och anti-statiska egenskaper! Läderfodralen är extra populära, tack vare sitt exklusiva material. 

 

Med Android 4.1 (Jelly Bean) och Huaweis egna gränssnitt EmotionUI är det enkelt att använda telefonen och du kan byta tema om du skulle tröttna på operativsystemets utseende. Eftersom det är en Android-baserad telefon kan du faktiskt byta ut rubbet, men det gäller inte bara ditt OS! Våra skal till Huawei Ascend Y300 är ännu lättare att byta ut!