Huawei Ascend Y550

Huawei Ascend Y550

Skal, fodral och tillbehör till Huawei Ascend Y550. Här på Lux Case säljer vi inte mobiler, men vi säljer allt du kan behöva för att du inte ska behöva köpa en ny smartphone! Vi har skal, fodral och tillbehör som passar perfekt till din Huawei Ascend Y550. Vi rekommenderar även alla att köpa ett slitstarkt skärmskydd, då detta skyddar från smuts, slag och repor. Alla dina köp sänds hela vägen hem till dig helt utan fraktkostnad! Vi har massor av bra rabatter som du kan ta del av, om du köper idag!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Skal till Huawei Ascend

Huawei Ascend skal. Visste du att man kan sätta ett Huawei Ascend mobilskal på sin surfplatta och på ett snabbt sätt förnya dess utsida, eller rent av göra din mobil till ett moderiktigt tillbehör? Inte det? Då kav vi har på Lux Case berätta att Huawei Ascend skal verkligen kommer att göra din mobil mer hållbar och du kan få det modernaste i hela området. Du kanske inte är en person som alltid jaga efter de moderiktigaste skalen, du kanske bara vill ha ett billigt silikon skal som har en utmärkt stötdämpande effekt. Detsamma gäller våra Huawei Ascend TPU-skal, vars egenskaper efterliknar silikon väldigt mycket. Du kanske bara vill ha det skal som ger det bästa skyddet, hårdaste skalet vi har är det utmärkta Huawei Ascend skal av polykarbonat med bilder av ugglor och motiv av olika sorter. Alla våra skal skickas naturligtvis hem till dig helt utan någon fraktkostnad för din del!

Fodral påsar & väskor

Fodral till Huawei Ascend. Det är självklart att det är en nackdel att tappa sin smartphone i golvet och få en spricka i skärmen, men om du skaffar ett Huawei Ascend fodral så kommer risken för detta minks enormt. Chansen att du tappar den är naturligtvis nästan lika stor, men chansen att ett fall kommer att spräcka din skärm är mycket mindre! Vi har massor av olika material att välja blad, du kan till exempel köpa ett Huawei Ascend fodral som har framställts av äkta läder, eller av slittåligt PU-läder, båda dessa typer kommer inte enbart att öka hållbarheten på din mobil avsevärt, det kommer också att ge din enhet en mycket högre elegans och utseende. En av våra favoriter här på Lux Case är just fodral till Huawei Ascend som har ett inbyggt stativ, det är så bekvämt att kunna flippa upp det när man sitter på ett flygplan, ett tåg eller bara i bilen och slippa hålla i den själv. Färgalternativen på våra Huawei Ascend fodral sträcker sig från klassiska som svart, brunt och vitt skinn till skrikrosa och illgrönt, så vi har något för alla!

Tillbehör och gadgets

Allt annat roligt till Huawei Ascend. Till slut har vi alla våra tillbehör till Huawei Ascend Och visst kan det vara svårt att bara ha tre rubriker i denna kategori, men det finns så otroligt många tillbehör, plus att alla skalen och fodralen är lätt mest populära. Så nu när du har valt ut ett skal eller ett fodral till din Huawei så kan så vända blicken mot något av våra andra tillbehör! Kanske en stylus penna, eller kanske bara ett par fingerlösa vantar med touch-kapacitet eller en kortläsare? Vad sägs som ett dammskydd eller något annat mycket användbart tillbehör? Detta är bara ett fåtal av alla Huawei Ascend tillbehör som finns i vårt utbud, så ta en titt bland högtalare, hörlurar, stativ och mycket mer