Huawei Honor 3

Huawei Honor 3

Nu kan du ge din telefon det där lilla extra med hjälp av mobilskal, fodral, stativ och andra tillbehör till Huawei Honor 3. Du kan förstärka telefonen genom att sätta på ett hållbart och stöttåligt skal eller fodral, som erbjuds i åtskilliga designer. Du kan montera hållare eller stativ åt den på många olika vis - På kontoret, på köksbordet, i bilen, på cykeln eller nästan var som helst! Du kan fixa laddare för olika förhållanden, till exempel med en solcellsladdare eller en billaddare till Huawei Honor 3. Ta en löptur med hjälp av ett sportarmband och ett par schyssta hörlurar. Vi har gratis frakt på alla Huawei Honor-tillbehör! ska du egentligen till skal, fodral och andra tillbehör till Huawei Honor eller Huawei Honor 6

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Honor 3

Här har vi en riktigt prisvärd telefon från Huawei. Den erbjuder många likheter till betydligt dyrare modeller och erbjuder dessutom damm- och vattenskydd i form av en IP-klassifiering på IP57! Det innebär att den tål stora mängder dammpartiklar, samt att vara under vatten i upp till 30 minuter på en meters djup. Det innebär dock inte att den är oförstörbar, så vi på Lux-Case.se rekommenderar ett skyddande mobilskal till Huawei Honor 3. Det gör din telefon ännu mer tålig mot faror som damm och väta, eftersom du ger den ett extra lager mot omvärlden. Dessutom blir den stöttålig och stark, speciellt med ett silikonskal, en aluminiumbumper eller ett hårdplastskal! Du kan göra din smartphone repsäker, dammsäker, vattentålig och stöttålig med ett skal till Huawei Honor 3 från Lux-Case.se!

 

Skärmen är 4.7" stor och av typen IPS LCD, upplöst till HD (1280 x 720 pixlar, 312 ppi i pixeltäthet). Det innebär en skarp och fin upplevelse med goda betrakningsvinklar. Den är täckt i Gorilla Glass 2 för att vara extra tålig mot repor, men dessa kan fortfarande inträffa när som helst! Du kan minska risken rejält med ett displayskydd till Huawei Honor 3. De består endast av en tunn plastfilm, som du klistrar fast ovanpå glaset. Där ligger den, osynligt, för att förhindra vassa objekt från att repa din skärm. Om en olycka inträffar så är det istället skärmskyddet som tar emot alla rispor, hack och jack. Det är mycket lättare att byta sitt skärmskydd till Huawei Honor 3 än att byta hela glaset!

 

Som drivkraft för telefonen finner vi Huaweis egna K3V2E-chip med en fyrkärnig processor klockad till 1.5 GHz. Tillsammans med 2 gigabyte i RAM-minne kan vi konstatera att prestandan är fullduglig! Operativsystemet Android OS 4.2.2 Jelly Bean flyter på och multitasking är busenkelt. För att bevara insidan kan du välja ett läckert läderfodral till Huawei Honor 3 med flipstativ, magnetstängning och kortfickor för att expandera din smartphone till att bli en plånbok, mediastation och telefon i ett! Alla Huawei Honor 3 skal erbjuder såklart ett skyddande lager åt mobilen, så välj det som du tycker är snyggast eller mest praktiskt. Den har en rejäl kamera med 13 MP (4129 x 3096 pixlar i upplösning!) med funktioner som autofokus, LED-blixt, touch-fokus, ansiktsigenkänning, HDR och geo-tagging. 

 

I en allt mer globaliserad och portabel värld så är det viktigt att ha den utrustning som behövs för att hänga med i svängarna. Vi på Lux-Case.se har vad som behövs för att kunna ha med din telefon på färden! Vi rekommenderar biltillbehör till Huawei Honor 3 så du kan göra din telefon 100% kompatibel med din bil. Tänk dig att kunna glida ner för motorvägen med din telefon i högsta hugg! Alltid redo att blänga över GPS:en, byta låt, spela spel (från passagerarsätet, såklart) eller vad som helst! Det är bara att installera bilstativ och billaddare till Honor 3, så är du redo att möta das autobahn på det smarta viset. Många biltillbehör fungerar även om du har ett Huawei Honor 3 skal!

 

Vi har massvis av andra tillbehör att utforska, så tveka inte utan slå till redan idag! Utnyttja att frakten är gratis och att leveranserna är snabba. Alla ordrar som placeras före 17:00 skickas samma dag. Vi har cykelhållare, laddare, mini-högtalare, kablar, mobilväskor och hörlurar till Huawei Honor 3!