Huawei Honor 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus
Skal, fodral och tillbehör till Honor 6 Plus.Hör på LEDsale.se har vi nordens största utbud av fodra, skal och tillbehör till din Honor 6 plus, allt från skal, fodral och liknande till olika Bluetooth tillbehör som mini-högtalare eller radiostyrda offroad bilarkan du hitta här, Alla våra produkter är noggrant utvalda för sin kvalité, vi har många bra erbjudanden just nu och allt finns på lager! Köp redan idag och få FRI FRAKT! Vi har också ett köp mer betala mindre erbjudande, du kan få upp till 35 procent, två varor ger dig 15% rabatt, sen ökar det med 5 procent per vara upp till 6 varor som ger 35%. Skaffa alla saker till dinHonor 6 Plus här på Lux-case.se.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till Huawei Honor 6 Plus


Honor 6 Plus skal.Dagen mobiler kostar massvis av pengar, så självklart bör du ta hand om och skydda din investering, skal är det klart billigaste alternativet, som ändå håller bra skydd per korona, som du kan hitta på marknaden, vi har skal i olika material, och detta leder till att de får olika saker som de är bra på att skydda din telefon från, de kan antingen agera som ett hårt pansar eller sköld för din mobil, eller som en hinna som sitter rund mobilen och absorberar stötar vid till exempel fall eller liknande, som vi nämnde tidigare beror allt detta på vilket material du beställer ett skal av, skal i hårdplast, aluminium eller andra metaller kommer vara i gruppen som agerar som pansar eller sköld till din enhet, medans ett TPU eller silikon skal kommer ha en mycket bra stötabsorberande effekt och skydda din mobil bra vom du skulle råka tappa eller något liknande. Så tänkt igenom dina alternativ noggrant innan du handlar så att du får det skydd som passar just dig bäst. Du vet väl också att vi har ett antal olika mycket förmånliga rabatter just nu, till exempel vår mängdrabatt. Mängdrabatten vi har innebär att desto fler varor du köper på en gång, desto lägre blir priserna! Om du köper futtiga två varor har du redan 15 procents rabatt! Om du köper tre varor så ger vi dig 20 procents rabatt, och fyra kommer att ge dig 25 procent! Fem varor och vi är uppe på 30 procent, och sen för 6+ så kommer du att få otroliga 35 % RABATT!Huawei Honor 6 Plus Fodral påsar o väskor


Fodral till Honor 6 Plus.Tycket du inte om skal? Tycker de ör för klena för att skydda din mobil? Oroa dig intevi har ett av nordens största sortiment av heltäckande skydd till din mobil, dessa inkluderar påsar, väskor och fodral av olika modeller, former, och färger!Alla de produkter som vi just nämnde erbjuder mycket mer skydd till din enhet än vad ett litet klent skal skulle kunna göra.Ett svart fodral med flip funktion och inbyggt stativ kommer skydda hela din Honor 6 Plus från skador, samtidigt som de oftast erbjuder extra funktionalitet som inbyggda korthållare eller smartview funktion, med mera. Påsar är nog generellt det säkraste alternativet på marknaden, dessa kommer hålla din mobil helt säker! Men de har oftast inte samma höga funktionalitet som till exempel ett fodral har, men om du ska ut och resa, eller göra något annat som kräver ett bra skydd så är nog detta rätt val for dig.Men kanske du inte gillar hur påsarna ser ut… tycket de är klumpiga och fula? Då kan du ta och skaffa en av våra moderna och moderiktiga väskor. Med våra väskor får du ett lätt och mycket snyggt sätt att transportera din telefon samtidigt som den kommer att hållas helt säker, de kan se ut som vilken handväska som helst så du kan köpa en för att passa till din outfit!