Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite
Huawei Honor 8 Lite

I början av 2017 så har Huawei gått ut med dunder och brak med en rad olika hög kvalitativa smartphones, och bland dessa är Huawei Honor 8 Lite! Telefonen kommer med en 5.2-tums LCD-display som har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar för en klar och skarp bild. Huawei använder som vanligt sig av Android som operativsystem och med Huawei Honor 8 Lite så har den version 7.0 (Nougat), och med dess åttakärniga Kirin 655 2.1 / 1.7 GHz processor får telefonen enormt mycket kraft för att klara av alla uppgifter. Huawei Honor 8 Lite kommer också med ett 16 GB lagringsutrymme och 3 GB RAM, och är lagringsutrymmet inte tillräckligt för dig så kan du använda dig av ett microSD minneskort för att utöka minnet upp till 128 GB! Du kommer också få en 12 MP huvudkamera och Huawei Honor 8 Lite kommer även med en fingeravtrycksläsare för att snabbt och enkelt låsa upp telefonen.

Nu när Huawei Honor 8 Lite finns ute i butikerna så kan du också handla alla de skydd och tillbehör som du behöver till din smartphone. Du kommer hitta allt ifrån praktiska läderfodral till kraftfulla powerbanks och smidiga hörlurar, så kolla in vårt stora sortiment av tillbehör till Huawei Honor 8 Lite idag!

Behöver du ett skydd till din Huawei Honor 8 Lite? På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal som kommer se till att skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador, samtidigt som de ger din smartphone en ny snygg look. I vårt sortiment kommer du hitta Huawei Honor 8 Lite skal i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan, så kolla in vårt sortiment och köp ett skal till din Huawei Honor 8 Lite idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Honor 8 Lite skal

Med större smartphones som Huawei Honor 8 Lite så är det viktigt att man skyddar dom väl, annars finns det en risk att de går sönder. Bland de skydd som du kan använda så kommer ett skal ge ett stabilt skydd mot repor och andra vardagliga skador. Här på Lux-Case kommer man hitta skal till Huawei Honor 8 Lite som är tillverkad av olika typer av material och t.o.m. tillverkade av kombinerade material. Även kommer man hitta skal som är utrustade med speciella egenskaper som kickstand eller kortfack. I vårt sortiment så kommer man hitta en mängd olika skal som kommer hjälpa till att skydda telefonen så att den inte går sönder och så att man slipper ta med sig den till en verkstad.

Ett skal är ett perfekt för den som vill ha ett simpelt skydd till sin smartphone som också låter en att använda telefonen precis som vanligt, men det finns även använda skydd som man kan använda.

Huawei Honor 8 Lite läderfodral

Ett fodral kommer också att hjälpa till med att skydda ens smartphone mot skador som kan förekomma i ens vardag, och att fodral är ett av de mest populära skydden till smartphones kommer du att strax få veta. De fodral till Huawei Honor 8 Lite som du hittar här är tillverkade av konstläder och äkta läder, samt att vissa fodral har en textur av något annat material. Men det som gör fodral till ett populärt val är p.g.a. av vad man hittar inuti. Inuti ett fodral så hittar man ofta kortfack och pengarfack som man kan använda, för att använda fodralet som en plånbok. Förvara dina viktigaste kort och lite småpengar tillsammans med din smartphone så att du har alltihop på en och samma plats, och med fodralets förmåga att kunna användas som ett stativ kommer du bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp, utan att behöva hålla i telefonen.

Beställ ett fodral till din Huawei Honor 8 Lite som kommer ge ett heltäckande skydd till din smartphone idag, om du är rädd om din smartphone.

Huawei Honor 8 Lite powerbanks

Under en dag med mycket användning av sin smartphone så kan batteriet vara på väg att ta slut och har man ingen möjlighet att ladda sin enhet så kan batteriet vara på väg att ta slut. Med hjälp av en powerbank till din Huawei Honor 8 Lite kommer du alltid kunna ladda din enhet vart du än är. På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika powerbanks som har olika strömkapaciteter och olika egenskaper som gör dom unika och väldigt användbara för olika tillfällen. Vad sägs om en powerbanks som kan laddas upp via solljus eller är du ute efter en powerbank som har en massiv strömkapacitet på 10.000 mAh?

Du kommer hitta exakt den powerbank som du behöver till din Huawei Honor 8 Lite på Lux-Case.se!

Huawei Honor 8 Lite skal - Lux-Case.se

Lux-Case Huawei Honor 8 Lite skal och tillbehör https://lux-case.se/huawei-honor-8-lite.html