Huawei Honor 8 Pro

Huawei Honor 8 Pro
Huawei Honor 8 Pro

Huawei har nu presenterat sin nya smartphone Honor 8 Pro som är en förbättrad version av Honor 8. Huawei Honor 8 Pro kommer med en 5.7-tums LCD-display med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar och har en pixeldensitet på 515 pixlar per tum. Huawei använder som alltid Android som operativsystem och med Honor 8 Pro får man ta del av version 7.0. Telefonen drivs av en åttakärnig HiSilicon Kirin 960 processor och har ett imponerade 6GB RAM-minne. Huawei Honor 8 Pro har ett 64GB stort lagringsutrymme där du kommer kunna ha en massa appar, filmer och spel och om detta inte skulle vara nog så kan du utöka minnet med ett microSD minneskort. Med Huawei Honor 8 Pro kommer du också få ta del av dess dubbel 12 megapixel primärkamera som låter du kunna ta fantastiska bilder och få mer utav bilderna.

Nu när en ny version av storsäljaren Huawei Honor 8 som kommer med ännu bättre specifikationer så kan du också nu här på Lux-Case handla skal, fodral och tillbehör för Huawei Honor 8 Pro. Du kommer bättre kunna skydda din telefon mot skador och du kommer bättre kunna använda din Huawei Honor 8 Pro med de olika tillbehör som du kommer hitta här.

Grattis till dig som Huawei Honor 8 Pro ägare, du har kommit till platsen där du hittar Huawei Honor 8 Pro skal! Som du säkert vet så med ett Huawei Honor 8 Pro skal kommer du skydda din enhet mot stötskador och tappskador men du kommer också skydda din plånbok mot reparationskostnader, vilket är det vi alla vill. Dessutom kommer du med ett skal till Huawei Honor 8 Pro kunna styla om din smartphone med alla färger och mönster som vi har på våra skal. Så kolla in vårt sortiment idag och köp ett skal till din smartphone idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Honor 8 Pro skal

Att ha ett skydd till sin smartphone bör man alltid ha. Man vet aldrig vad som kan hända och sedan kan det vara försent. Det finns olika typer av skydd till smartphones och bland annat kommer du hitta skal till Huawei Honor 8 Pro. Ett skal ger en enkel lösning till en smartphone utan att ge den någon allt för mycket extra tjocklek och man kommer kunna använda telefonen precis som vanligt. Våra Huawei Honor 8 Pro skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan och de finns tillverkad av olika material också. Se till att skaffa ett skydd till Huawei Honor 8 Pro och ge den det extra skydd som den behöver.

Huawei Honor 8 Pro läderfodral

Ett annat alternativ som man kan använda som ett skydd till en smartphone - är ett fodral! Ett fodral kommer inte bara ge ett bra skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om telefonen, utan ett fodral kommer också med praktiska funktioner som man kan använda för att smidigare kunna använda sin smartphone och enklare ta sig runt i sin vardag. Fodral är ofta utrustade med kortfack och ett pengarfack, vilket kan hjälpa en rejält att ta sig runt i sin vardag. Man kan ha med sig sina viktigaste kort i fodralet och man kan ha lite småpengar med sig för när man behöver det. Ett fodral kan man ofta också använda som ett stativ för att smidigt kunna kolla på filmer och videoklipp, så det finns en massa praktiska saker att göra med ett fodral.

Huawei Honor 8 Pro tillbehör

Även här på Lux-Case kommer du kunna köpa alla tillbehör du behöver för bättre kunna använda din Huawei Honor 8 Pro. Här kommer du hitta en massa olika tillbehör som kommer förbättra ditt användande av din smartphone t.ex. ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon. Med ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon kommer du kunna svara på samtal med ett enkelt knapptryck på hörlurarna, du kommer inte ens behöva ta upp telefonen. Du kan även hitta hörlurar som är helt trådlösa och anslutas via Bluetooth. Det kommer göra det möjligt för dig att röra dig helt fritt utan att behöva oroa dig för vad som kan hända med kabeln.

Detta och mer kommer du kunna hitta bland våra tillbehör till Huawei Honor 8 Pro, så se till att handla det du behöver idag!

Huawei Honor 8 Pro skal - Lux-Case.se

Lux-Case Huawei Honor 8 Pro skal och tillbehör https://lux-case.se/huawei-honor-8-pro.html