Huawei Honor 8

Huawei Honor 8
När Huawei lanserade sin nya smartphone Huawei Honor 8 så handlade det mycket om hur det skulle bli med dess specifikationer, speciellt i USA. Många personer har blivit missnöjda hur dyra telefoner är mest för dess märke men också dess design. Huawei erbjuder en sådan telefon men till ett rimligt pris, vilket gör Honor 8 en succé för många. Det man får med Huawei Honor 8 är en 5.2-tums LTPS-skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar (1080p). Honor 8 använder sig av operativsystemet Android Marshmallow v6.0 och har också ett HiSilicon Kirin 950 chip som ser till att den fungerar som den ska. Huawei Honor 8 har olika minnen beroende på vilken modell man väljer. Man får antingen 32 GB internt minne eller så kan man välja 64 GB minne på sin telefon, men båda har 4 GB RAM minne, så man kommer inte förlora något på den fronten beroende på vilken modell man väljer. Huawei Honor 8 har, precis som Huawei P9, två stycken kameror på baksidan för att kunna ta de mest fantastiska bilderna. För er som har det bråttom ibland så finns det också en god nyhet. Huawei Honor 8 har en snabbladdnings funktion där du kan ladda upp till 47% batteri på 30 minuter, så har du ont om tid så kan du även ladda upp telefonen så att du kan använda den till det du behöver.

Om du äger en, eller känner någon som äger en Huawei Honor 8, kan du nu handla skal, fodral och tillbehör på Lux-Case! Se till att du har allt du behöver när det kommer till att skydda sin smartphone men också andra tillbehör för att hjälpa dig kunna använda Honor 8 mycket bättre!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Honor 8 - Skal

Som vanligt när man får en ny telefon är man alltid lite extra försiktig med den, så att man inte ska tappa den eller att man är försiktig vart man lägger ifrån sig den så att den inte får några repor. Här på Lux-Case kan du skaffa ett skal som kan vara en lösning på detta problem! Med ett skal till din smartphone kommer du kunna skydda den mot stötskador och repor på baksidan och runt kanterna. Självklart så kommer alla knappar och funktioner finnas tillgängliga att använda och ta del av, din användning av din Huawei Honor 8 kommer inte påverkas på något sätt. Med våra skal kommer du även hitta vissa skal som har ett kickstand funktion. Detta gör att du kan ha din smartphone ståendes utan att behöva hålla i den, så att du kan få njuta av en film eller serie på ett bekvämt sätt. Alla våra skal som du kan hitta här för Huawei Honor 8 finns i olika färger och motiv att välja mellan, så det finns garanterat ett skal som kommer passa dig.

Huawei Honor 8 - Fodral

Ett annat alternativ att skydda sin smartphone på är med ett fodral, som du också kan hitta här på Lux-Case! De fodral som du hittar här på Lux-Case för Huawei Honor 8, är tillverkade av olika material som du kan välja mellan, så du kommer hitta ett fodral här för dig. Det som gör ett fodral så speciellt att ha till sin smartphone, är att med ett fodral kommer du kunna skydda din smartphone på både framsidan och baksidan mot slag, stötar och repor. Det som också är en fördel med att ha ett fodral till sin smartphone, är att fodral är utrustade med kortfack, pengarfack och kan också vecklas ut för att bli ett stativ. Våra fodral kommer du också hitta i olika färger och motiv att välja mellan, precis som med våra skal, så det handlar bara om vilken som kommer passa dig bäst.

Huawei Honor 8 - Tillbehör

Förutom att vi på Lux-Case har ett enormt utbud av skal och fodral för diverse smartphones och surfplattor, så har vi också en massa tillbehör för smartphones och surfplattor. Bland våra tillbehör till Huawei Honor 8 kommer du bland annat hitta kablar, laddare, biltillbehör, hörlurar och mycket mer. Om du brukar använda din telefon väldigt mycket under din vardag så kan du också hitta Powerbanks för Huawei Honor 8 så att du alltid har möjligheten att ladda din smartphone vart du än är. För er som har en Huawei Honor 8, se till att utforska vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör, och beställ det som du kommer behöva så att du är förberedd på vadsomhelst!