Huawei Mate 8

Huawei Mate 8
Här på Lux-Case.se har vi Skandinaviens största utbud av mobiltillbehör, fodral och skal, och givetvis har vi allt detta till Huawei Mate 8. Här finns det fodral som inte bara skyddar din telefon men även har plats för att förvara kreditkort eller andra viktiga kort om det är så att du inte har plats med dom i din plånbok. Fodralen finns att hitta i många olika färger och mönster, är det ett blått läderfodral du ska ha eller väljer du att gå klassik svart? Gå in och kika. Vi har alla varit med om att man börjar få lite batteri på sin telefon och behöver ladda den men rätt laddningskabel inte finns. Se till att skaffa en extra för man vet aldrig när man behöver den. Det finns cykelhållare, biltillbehör, sportarmband, hörlurar, USB-laddare, mobilväskor, läderfodral och mobilskal till din Huawei Mate 8, så kolla in vårt sortiment och vem vet, du kanske hittar någonting som du inte trodde fanns.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Skal till Huawei Mate 8

Huawei Mate 8 skal. Den här smartphonen 6 – tums 1080 x 1920 display drivs med 1,8 GHz processor tillsammans med 3 GB RAM och 16 MP bakre kamera. Med den stora skärmen och superbra kameran kan du behöva bra skydd till telefonen också. Med hjälp av Lux-Case skal kan du skydda din smartphone från damm, smuts, repor och skador som kan skada din telefon. Våra skal är framtaget av hög kvalitets material som plast, silikon, aluminium och TPU-skal. TPU-skal är en blandning av plast och silikon, vilket gör att det kommer att skydda din smartphone med dubbel effekt. Dessutom får du superbra handgrepp med TPU-skal och snygga mönster och färger som du kan välja bland. Var med och ta del av Lux-Case bredda utbud av snygga och trendiga skal till Huawei Mate 8! Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti till alla våra kunder! Handla online hos oss idag!

Fodral, Påsar & Väskor

För er som vill ha ett heltäckande skydd mot damm och smuts, föreslå vi Huawei Mate 8 fodral, påsar och väskor. Ett bra skydd som kommer att skyddar din smartphone till en helt annan nivå. Söker du efter ett snyggt rosa/lila leopard läderfodral eller gröna fodral i PU-läder? Allt detta kan du finna här hos Lux-Case.se! För er som söker efter förvaring till smartphone kommer att finna det här också. Vi erbjuder praktiska och snygga påsar och väskor till Huawei Mate 8 för ett riktig bra pris. Med inbyggd fickförvaring till laddare, hörlurar eller annat kommer du att få plats till det mesta. Vi skickar dagligen ut alla beställningar som kommer in innan 17:00 samma dag. Ta chansen och ta del av fina erbjudande från Lux-Case.se!

Tillbehör och Gadgets

För er som söker efter något annat än skydd till sin smartphone. Alltså kan det vara biltillbehör, displayskydd, cykeltillbehör, stativ, hörlurar, mini-högtalare eller kablar m.m. Alla produkter som erbjuds här hos Lux-Case.se är framtagna av hög kvalité och vi erbjuder tillbehör till Huawei Mate 8 till ett riktig bra pris. Du kommer att finna roliga och kreativa prylar och Huawei Mate 8 tillbehör här hos Lux-case.se! Beställ gärna online hos oss idag och få FRI FRAKT hem till din brevlåda!