Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro
Huawei Mate 9 Pro

I slutet av år 2016 så annonserade Huawei att man kommer lämna året med en ny och kraftfull smartphone innan man gick in i år 2017. Huawei annonserade ut dess nya Huawei Mate 9 Pro, som kommer med en 5.5-tums skärm med AMOLED-teknik och med dess upplösning på 1440 x 2560 pixlar så får man en pixel densitet på 534ppi. Då Huawei Mate 9 Pro är deras nyaste smartphone så gjorde man den så kraftfull som möjligt, och det man fick var en smartphone med ett Hisilicon Kirin 960 chip och en smartphone med en Octa-Core processor. Telefonen använder sig självklart av Android som operativsystem, och det var ingen som helst tanke av att använda sig tidigare versioner utan den använder sig av version 7.0 (Nougat). När det kommer till minnet så finns Huawei Mate 9 Pro i olika versioner. Ena versionen har ett internt minne på 64 GB med ett 4 GB RAM-minne och den andra versionen med ett minne på 128 GB med ett RAM-minne på 128 GB.

Nu kan du som ägare av en Huawei Mate 9 Pro handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case.se! Du kommer kunna hitta en massa olika typer av produkter till Huawei Mate 9 Pro i vårt sortiment så besök oss idag och skaffa din smartphone ett skydd och de extra tillbehör som du behöver.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Mate 9 Pro - Skal

Är du en ägare av en Huawei Mate 9 Pro? Då har du kommit helt rätt. Alltid så rekommenderar vi att man ska skaffa ett skydd till sin enhet just för att man minskar riskerna att enheten går sönder och man slipper behöva ta den till en verkstäder efter eventuella stötar och fall. Bland de skydd som vi har här, kommer du hitta skal till Huawei Mate 9 Pro. Ett skal kommer ge ett simpelt men stabilt skydd mot repor, stötskador och tappskador längs kanterna och baksidan av telefonen samtidigt som alla knappar och funktioner på telefonen kan användas precis som vanligt. Skalen finns tillverkade av olika material att välja mellan, och man kommer självklart hitta skal i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så att alla kan hitta en som passar en. Skydda din Huawei Mate 9 Pro med ett skal ifrån Lux-Case.se!

Huawei Mate 9 Pro - Fodral

Ett annat alternativ som man kan använda som skydd för smartphone är bland annat ett fodral. Fodral är ett mer praktiskt alternativ av skydd då den kommer med unika egenskaper som skiljer den från andra typer av skydd. De mest traditionella fodralen är utrustade med kortfack och pengarfack som man hittar på insidan, vilket gör att man kan använda fodralet som en plånbok, samtidigt som fodralet skyddar enheten mot vardagliga skador runt om hela enheten. Även kan man också använda fodralet som ett stativ så att man enkelt kan kolla på filmer och videoklipp på telefonen smidigt eller bara för att använda telefonen helt hands-fritt. Fodralen finns tillverkade av olika typer av material att välja mellan och de finns även i olika färger och med olika motiv att välja mellan, så gå in och kolla och köp ditt fodral till Huawei Mate 9 Pro här på Lux-Case.se!

Huawei Mate 9 Pro - Tillbehör

Vi har pratat mycket om skydd och vad man kan hitta för skydd här på Lux-Case, med det är inte det enda man kan hitta här. Även har vi en mängd olika tillbehör till Huawei Mate 9 Pro som man kan använda för att kunna göra vissa saker. Bland annat kommer man hitta biltillbehör till Huawei Mate 9 Pro som kommer hjälpa en att använda sin smartphone i bilen så att man kan använda den på ett säkert sätt medan man kör. Detta är endast en typ av produkter som man kommer hitta bland våra tillbehör till Huawei Mate 9 Pro, så dyk in i vårt enorma utbud idag och beställ det du kan behöva till din Huawei Mate 9 Pro.