Huawei Mate 9

Huawei Mate 9
Huawei Mate 9

Innan ett års slut så gör alla smartphone tillverkare ett sista ryck för att få ut en sista smartphone, och från Huawei kom man ut med dunder och brak. I december 2016 kom Huawei ut med en sista kraftfull smartphone, Huawei Mate 9, som packar en enorm 5.9-tums IPS LCD-display med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar och har en pixeldensitet på 373ppi. Huawei använder Android som operativsystem på sina smartphones som så många andra och med Huawei Mate 9 så fick den version 7.0 (Nougat) och med dess Hisilicon Kirin 960 chip och dess Octa-core processor kommer du snabbt kunna navigera runt i menyerna och spela spel. När det kommer till minnet som det ofta gör nu, så har Huawei Mate 9 ett 4 GB RAM-minne och ett lagringsutrymme på 64 GB. Om detta inte skulle vara nog så kan man även utöka telefonens minne med hjälp av ett mikro-SD minneskort upp till 256 GB där du kan förvara alla din bilder, filmer och spel. Och med dess 20 megapixel dual-kamera så kommer du kunna ta fantastiska bilder vart du än är.

Nu kan du äntligen handla de skydd och tillbehör som du behöver till din Huawei Mate 9 här på Lux-Case, så att du är redo för vad världen har gående mot din väg. Välkommen till vårt sortiment av skydd och tillbehör för Huawei Mate 9!
Huawei Mate 9 Skal

Behöver du ett skydd för din smartphone? Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och här kommer du hitta skal för Huawei Mate 9 som du kan använda för att skydda din smartphone med repor och andra vardagliga skador. Beställ ett skyddande Huawei Mate 9 skal som finns i olika färger och motiv att välja mellan.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Mate 9 Skal

Med stora smartphones så medföljer även risker. Visst är det skönt att kolla på filmer och spela spel på en smartphone med en stor skärm, men vad händer om den skulle råka gå sönder. Därför är det alltid viktigt att man ska skydda sin smartphone och på Lux-Case kommer du hitta just de skydd som du behöver. Bland de skydd som du kommer kunna beställa till din Huawei Mate 9 är ett skal som ger ett simpelt men stabilt och effektivt skydd mot repor och andra vardagliga skador som kan påträffa telefonen.

I vårt sortiment kommer du kunna hitta mängder av olika skal som är tillverkade av olika material att välja mellan, men också så finns de i olika färger och motiv som du kan styla din smartphone med. Men ett skal är inte det enda skyddet som du kan använda till din Huawei Mate 9...

Huawei Mate 9 Fodral

Ett annat skydd som man kan använda till smartphones och även nu till Huawei Mate 9 är ett fodral. Fodral har främst känd för dess praktiska egenskaper då den kan vecklas ut för att bli ett stativ så att man kan njuta av filmer och serier på ett helt nytt sätt än utan ett fodral. Även så är de ofta utrustade med kortfack och ett pengarfack, som gör att man kan använda fodralet som en plånbok och förvara sina vardagliga kort i. När det kommer till dess skyddande förmåga så får man ett heltäckande skydd mot repor och andra vardagliga skador runt om hela telefonen, samtidigt som att du kan använda telefonens funktioner precis som vanligt. De fodral för Huawei Mate 9 som du hittar här är tillverkade av konstläder och silikon men har tendenser att ha en textur av ett annat lädermaterial som ger den en unik look.

Du kommer hitta mängder av olika fodral att välja mellan, så varför inte ta en titt och om du hittar en du tycker om, beställ den idag!

Huawei Mate 9 Powerbanks

Med stora smartphones så används mycket batteri upp speciellt om man kollar mycket på filmer och videoklipp, och självklart om man spelar spel. Därför kan det alltid vara bra att ha en powerbank nära din Huawei Mate 9 så att du inte behöver oroa dig över batteriet på telefonen, utan du kommer kunna ladda den när som helst och vart som helst. I vårt utbud av powerbanks för Huawei Mate 9 kommer du hitta mängder av olika varianter att välja mellan, plus att de kommer med unika egenskaper.

Kolla bland våra powerbanks idag och köp en så att du alltid har möjligheten att använda din Huawei Mate 9!

Huawei Mate 9 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Huawei Mate 9 skal och tillbehör https://lux-case.se/huawei-mate-9.html