Huawei MediaPad M2 10

Huawei MediaPad M2 10
Huaweis nya surfplatta är här. Huawei MediaPad M2 10 full HD IPS skärm som är 10.1-tum stor och 4 utmärkta högtalare för att ge en fantastisk film upplevelse. Det som drar ner denna surfplatta är vikten som ligger på ett runt 500 gram vilket gör att man kan tappa den just för att man inte är van vid vikten. Här på Lux-Case som har Nordens största utbud av skal, fodral och andra mobiltillbehör kommer du garanterat hitta det du säker efter till din surfplatta. Med en surfplatta är det viktigt att man har skydd just för att man aldrig vet om man ska iväg någonstans eller om oturen är framme. Skal är jättebra för dig som söker efter ett skydd som täcker baksidan och kanterna. Vill du hellre ha ett heltäckande skydd kan du välja fodral istället. Fodral finns i olika typer av material som läder, tyg, litchi läder och mer. Dessutom finns det praktiska funktioner i fodral som stativ som hjälper dig att få en bättre upplevelses när du kollar på film eller surfar på internet, allt för att göra din vardag mycket enklare. Annars finns det massa tillbehör som är viktiga för mobila enheter som kablar, laddare, hörlurar och mycket mer. Kolla in vårt sortiment och se om du hittar något för dig.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Huawei MediaPad M2 10

Den nya surfplattan från Huawei MediaPad M2 10 är en ny surfplatta från Huawei med en 10.1-tum stor full HD skärm med en 1200 x 1920 upplösning. Det som gör också denna surfplatta så bra är att för det första, 4 högtalare med ljudteknologi från Harman Kardon. Och för det andra att den har en jättebra och lätthanterlig splitscreen funktion. Med allt detta gör det till en jättebra media enhet där av namnet. Det många tycker när det kommer till surfplattor och även smartphones är: varför ska man skaffa ett skydd till enheten? Det hela egentligen handlar om att man ska bevara enheten så att du ska kunna använda den utan några problem. Att surfplattan ska vara hel och fin utan några skador. Vilket som är det bästa skyddet är svår att svara på, allt beror på vad man är ute efter med skyddet. Ett skal tycker många ger ett suveränt skydd. Ett skal kan du också hitta här på Lux-Case i olika material. Metall, gummi och TPU är dom vanligaste skalen man väljer. Det som många väljer om man handlar ett skal är TPU- eller gummiskal just för att man får ett bättre grepp om dom. TPU-och gummiskal har en halkfri yta på baksidan vilket gör att du säkrare kan använda din surfplatta. Dessutom kan du hitta alla skal här på Lux-Case i olika färger och olika mönster så du kan välja din favoritfärg på skalet eller om du tar ett mönster som tilltalar dig. Annat bra alternativ för ett skydd är ett fodral. Ett fodral är ett väldigt populärt alternativ för surfplatta användare, för att det skyddar både framsidan och baksidan av enheten men även också har ett fodral stöd till att bli ett stativ så att du enklare ska kunna använda den när du kollar på film eller om du tittar på någon tv-serie. Fodralen kan du hitta i PU-läder, Crazy Horse läder, Litchi läder och mycket mer. Alla fodral finns i olika färger och mönster så vill du ha din favorit färg så finns det att hitta.

Huawei MediaPad M2 10 Tillbehör

Tillbehör till ens produkter handlar man bara för den situation man är i ofta för att underlätta för sig själv. Här på Lux-Case som har Sveriges största utbud av skal, fodral och mobiltillbehör, kan du vara säker att du kommer hitta de tillbehör du behöver för din Huawei MediaPad M2. Är du en person som åker mycket bil finns det nu billaddare och bilhållare för din enhet. Billaddare är bara ett måste för att man ska kunna använda sin surfplatta under hela dagen och varför då inte komplettera med en bilhållare så att du kan använda den hela tiden med en bekvämlig visning. Du behöver kanske lite rese hjälp så kan du använda den som GPS. Oavsett vad du är för sorts person kan du hitta allt det du behöver till din surfplatta och smartphone och dessutom så har du gratis frakt på allt du handlar!