Huawei MediaPad M2 8

Huawei MediaPad M2 8
Huawei MediaPad M2 8 är som vad man tror en 8-tums surfplatta men nu för tiden blir smartphones allt mer större så man kan se Huaweis surfplatta som en väldigt stor smartphone. Det är en som sagt en 8-tums IPS skärm med en upplösning på 1200 x 1920 pixlar med 283 pixel per tum, vilket ger en väldigt klar bild medan man använder surfplattan. Det som är mest imponerande med Huawei MediaPad M2 8 är dess högtalare. Huawei MediaPad M2 8 har två fronthögtalare med Harmon Kardon teknologi som ger ett fantastiskt ljud speciellt när man kollar på film. Annars har surfplattan en Quad-core 2.0 GHz Cortex A53 processor och sedan Huaweis egna chipset Kirin 930, som gör att surfplattan har jättebra prestanda för spel och filmer. Huawei MediaPad M2 8 har också plats för Micro SD-kort som gör att du kan utöka minnet om du vill laga flera filmer eller spel på plattan.

Nu kan du äntligen hitta ett skyddande skal till Huawei MediaPad M2 8 som ser till att den är hel och fin, skalen hittar man också i olika färger och mönster och även olika material också beroende på vad man vill ha. Fodral finns också att hitta till Huawei MediaPad M2 8 som även där finns i olika material och färger. Se till att skaffa ett skydd till din Huawei MediaPad M2 8 idag! Du får gratis frakt när du handlar oavsett hur mycket eller hur lite du än handlar! Beställ dina varor innan klockan 17 så skickar vi din beställning samma dag. Handla idag!"
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Huawei MediaPad M2 8 - Ge din platta ett försvar

Surfplattor har en stor riskfaktor när det kommer till stöt och tappskador, extra stor om man har barn i hushållet. För er som har varit på en reparations verkstad kanske har sett att de flesta fallen av reparationen är relaterade till tappskador och slag. Vad är det man ska göra för att undvika att lägga dyra pengar på reparationer? Ett bra skydd! Skydd kommer i olika former till surfplattor som Huawei MediaPad M2 8, men ett jättebra alternativ som du kan hitta här på Lux-Case.se är skal. Skalen hittar du i olika material också som TPU, gummi, metall och mera. Skalen hittar du också i olika roliga som betydelsefulla mönster samt också i olika färger med. Så om du vill ha ett skal i heltäckande röd färg eller om du hellre vill ha ett skal med en strand på som får dig att tänka tillbaka på semestern när du var på stranden. Gå in och kolla idag! Lägger du in en order innan klockan 17 så kommer vi dessutom skicka den samma dag så du ska få njuta av dit skal!

Huawei MediaPad M2 8 - Utnyttja högtalarna

Annat alternativ för att skydda sin surfplatta är ett fodral. Ett fodral erbjuder ett dubbel täckande skydd för framsidan och baksidan av surfplattan så du behöver inte vara orolig för framsidan om du skulle råka spilla något på framsidan när du inte använder enheten, fodralet tar smällen. Det som gör fodralet också extra speciellt i detta fall med Huawei MediaPad M2 8 är att surfplattan har två front högtalare med Harman Kardon ljud teknologi för att ge ett kanon ljud när du kollar på film eller serie. Fodralet kommer hålla högtalarna fria när du kollar på film samt att fodral har funktion att kunna vecklas ut att användas som ett stativ så att du utan att hålla i surfplattan när du kollar på film eller annat. Se till du att skaffa ett fodral till din Huawei MediaPad M2 8 idag och njut av att kolla på med din Harman Kardon högtalare.

Huawei MediaPad M2 8 - Tillbehör för alla

Vi har nu nämnt fördelar med att skydda sin surfplatta och hur praktiska skydden kan vara. Tillbehör finns för att underlätta din vardag, att du ska kunna ta dig runt med den så smidigt som möjligt. Eftersom Huawei MediaPad M28 är en underhållnings surfplatta så fungerar den perfekt att ta med sig när den är ”bara” 8-tum. Här på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av tillbehör för smartphones och surfplattor kan du hitta det du behöver. En powerbank kan vara perfekt att ha om du är på utflykt någonstans och behöver ge den en extra boost så att du kan kolla färdigt på din film. Andra tillbehör du hittar här är kablar, laddare, billhållare, stativ och mycket mer. Gå in och kolla idag och du behöver aldrig oroa dig för leveransen. Det är FRI Frakt på allt du handlar här på Lux-Case.se.