Huawei MediaPad M3 8.4

Huawei MediaPad M3 8.4
Huawei MediaPad M3 8.4

I oktober 2016 kom Huawei ut med Huawei MediaPad M3 8.4, som är en surfplatta som kom att utmana även de bästa surfplattorna inom den storleken. Huawei MediaPad M3 8.4 består av en 8.4-tums IPS LCD-skärm som har en upplösning 1600 x 2560 pixlar och har en pixel densitet på 359 ppi som ger en klar och tydlig bild. Huawei MediaPad M3 8.4 använder sig av Android v6.0 (Marshmallow) som operativsystem, tillsammans med ett Hisilicon Kirin 950 chip och ett Quad-Core processor som ser till att enheten får kraft och kan användas. När det kommer till minnet så finns surfplattan i olika versioner: antingen med ett 32GB hårddisk eller en hårddisk med 64GB, med en 4 GB RAM. Är minnet inte tillräckligt så kan man utöka det med hjälp av ett mikro SD-kort upp till 256GB så att man får plats med alla filmer och spel. Ljudet är något speciellt med Huawei MediaPad M3 8.4, då Huawei har samarbetat med Harman Kardon, som har satt ihop ljudet på Huawei MediaPad M3 8.4.

För dig som har denna enhet i din ägo, så kan du nu handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case. Här kommer man hitta olika typer av skydd samt olika tillbehör som kommer hjälpa en att smidigare och bättre använda sin surfplatta. Kolla in vårt utbud av produkter till Huawei MediaPad M3 8.4 idag och skaffa det du behöver!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei MediaPad M3 8.4 - Skal

När man använder en enhet så är det viktigt att man tar hand om den. Man är alltid extra försiktig med sin smartphone eller surfplatta när man får den, för att sedan inte använda den lika omsorgsfullt. Skaffa ett skydd till dina smartphones och surfplattor så behöver man inte vara lika orolig att den ska gå sönder. På denna plats så kommer man hitta produkter till Huawei MediaPad M3 8.4, bland annat skal. Med ett skal till Huawei MediaPad M3 8.4 så kommer man få ett stabilt skydd mot repor och stötskador, samtidigt om man också kommer få ett bättre grepp om enheten. Man kommer få ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs kanterna och baksidan av enheten. I vårt sortiment kommer man hitta en massa olika typer av skydd, skal ett av dom. Gå in och kolla i vårt sortiment och skaffa ditt skydd till Huawei MediaPad M3 8.4 här på Lux-Case.se!

Huawei MediaPad M3 8.4 - Fodral

Ett annat alternativ som skydd som man kan använda ett fodral, som kommer med en hel del praktiska egenskaper för att hjälpa en att bättre kunna använda sin surfplatta. Främst så får man ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om hela surfplattan, sedan kommer man också kunna använda fodralet som ett stativ för att enkelt och smidigt kunna använda surfplattan utan att behöva hålla i den. Alla fodral som finns här på Lux-Case är tillverkad av olika typer av lädermaterial som man kan välja mellan, och fodralen finns också i olika färger och motiv att välja mellan för att styla surfplattan med. Gå in och kolla bland alla våra fodral till Huawei MediaPad M3 8.4 och skaffa din idag!

Huawei MediaPad M3 8.4 - Tillbehör

Här på Lux-Case kommer man hitta en massa olika skydd för smartphones och surfplattor, men även så kommer man hitta en massa olika tillbehör som man kan använda till både surfplattor och smartphones. Bland annat så kommer man hitta högtalare till surfplattor i vårt sortiment av tillbehör till Huawei MediaPad M3 8.4. Högtalarna kan man ansluta både trådlöst och med kabel till Huawei MediaPad M3 8.4 för att kunna spela upp ett bättre ljud på surfplattan. Även i vårt sortiment kommer man kunna hitta kablar, laddare, Powerbanks, biltillbehör, stativ och en massa andra tillbehör som gör att man kan använda sin Huawei MediaPad M3 8.4 för en massa roliga saker. Titta in våra produkter till Huawei MediaPad M3 8.4 och skaffa dina favoriter idag!