Huawei Mediapad T1 10

Huawei Mediapad T1 10
Med att Huawei lanserade sin surfplatta Huawei MediaPad T1 10 2015 hade sagt att den skulle utlova hyggliga specifikationer till ett anständigt pris. Det som Huawei kom ut med var en surfplatta med en 9.6-tum skärm med en pixel upplösning på 800 x 1280 med en pixel densitet på 157 ppi. Den är också utrustad med en Quad-Core 1.2 GHz Cortex-A53 processor med ett Snapdragon 410 chip. Huawei MediaPad T1 10 väger 433 gram som många andra 10-tums surfplattor så där är det ingen förvånad. När det kommer till minnet på Huawei Mediapad T1 10 så är den utrustad med ett 8 GB minne men kan utökas med ytterligare 32 GB med hjälp av ett externt Micro SD-kort. Surfplattan har sedan en batteri tid upp till 570 timmar i standby läge tack vare sitt Li-Po 4800 mAh batteri.

För dig som äger en Huawei MediaPad T1 10 har du hittat platsen där du kan handla skal, fodral och tillbehör till din surfplatta här på Lux-Case.se. Se till att skydda din surfplatta så du inte behöver ta den på reparation med ett skal eller fodral. Du kan också handla massa tillbehör till din Huawei MediaPad T1 10 här på Lux-Case.se. För dig som åker mycket bil finns det bilhållare för din surfplatta så du kan använda den som en GPS. Du kan även skaffa en portabel högtalare som är iväg ofta och vill sprida din musik med din omgivning. Gå in och kolla Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor idag. Handla tryggt och säkert online, vi är certifierade av Trygg E-Handel och så kan du även handla mot faktura, det kan inte bli bättre än så!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei MediaPad T1 10 Skal

Till dig som äger för första gången en surfplatta så är det viktigt att man tar väl hand om den. Det finns olika sätt att ta hand om en surfplatta som Huawei MediaPad T1 10. Ett alternativ är ett skal till din surfplatta. Ett skal är ett simpelt alternativ som ger ett jättebra skydd men saknar finesser. Det är ett bra alternativ om man bara har sin surfplatta hemma. Men även om du skulle ta med surfplattan någonstans så kommer ett skal fortfarande ge ett bra skydd mot stötar och slag. Skalen som du hittar till Huawei MediaPad T1 10 här på Lux-Case.se finns i olika material att välja mellan. Även finns dom också i olika färger och mönster att välja mellan så du har den färg som passar din surfplatta bäst.

Huawei MediaPad T1 10 Fodral

Om du är rädd att ett skal inte kommer skydda din Huawei MediaPad T1 10 tillräckligt mycket kan du annars välja ett fodral som är ett väldigt populärt val bland personer som äger en surfplatta. Det som gör att ett fodral är ett sådant populärt val är att den ger ett hel täckande skydd för framsidan och baksidan mot repor och stänk. Sedan har fodral också en funktion att vecklas ut till ett stativ så att du kan ha den stående utan att du behöver hålla i den, perfekt för att använda om du kollar på en film eller serie. Alla fodral som du hittar på Lux-Case.se till Huawei MediaPad T1 10, finns i olika läder material att välja mellan sedan finns fodralen också i olika färger också, så nu kan du styla om din surfplatta med de olika fodralen så den matchar rummet den är i. Så gå in och bläddra bland våra fodral till Huawei MediaPad T1 10 idag och köp ett kvalitets fodral till ett billigt pris.

Huawei MediaPad T1 10 Tillbehör

Att skaffa tillbehör till sin surfplatta är för dom som vill göra sin upplevelse med sin surfplatta komplett. Här på Lux-Case.se kan du hitta massvis med olika tillbehör till din Huawei MediaPad T1 10. Om du valde ett skal framför ett fodral som skydd för din surfplatta kan du ett stativ för höja upp din surfplatta och göra så att du inte behöver hålla i den, om du till exempel kollar på en film. Även kan det vara bra om du sitter offentligt med din surfplatta kan ett par bra hörlurar vara bra att ha så du kan fortsätta göra det du gör utan att behöva störa någon. Gå in och kolla idag och gör din Huawei MediaPad T1 10 komplett!