Huawei MediaPad T1 7.0

Huawei MediaPad T1 7.0
I samband med att Huawei släppte surfplattan Huawei MediaPad T1 10, släppte även Huawei den mindre, lättare versionen; Huawei MediaPad T1 7.0. Den mindre versionen Huawei MediaPad T1 7.0 väger nästan hälften så mycket som storebror version gör med sin vikt på 278 gram. Skärmen är precis som namnet säger 7-tum stor med en upplösning med 600 x 1024 pixlar. Pixel densiteten gör i skärmen bättre med sin densitet på 170 pixel per tum. Huawei MediaPad T1 7.0 använder sig av ett Spreadtrum chip och en Quad-Core 1.2Ghz processor. Sedan packar surfplattan en 8 GB internt minne som du kan utöka med ett Micro SD-kort upp till 32 GB så du kan förvara massa filmer och spel. Är nästan ett krav när Huawei MediaPad T1 7.0 bara har 8 GB minne. Det som är riktigt bra med Huawei MediaPad T1 7.0 är dess batteri. Den har ett 4100 mAh Li-Ion batteri som håller upp till 300 timmar under standby läge och om du använder den aktivt så kan den hålla upp till hela 10 timmar.

Nu kan du som äger en Huawei MediaPad T1 7.0 handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case.se. Du kan nu se till att skydda din surfplatta med ett kvalitets skydd till ett billigt pris. Även här kan du hitta ett Micro SD-kort så du kan ha fler appar och filmer i din surfplatta. Gå in och kolla vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör till Huawei MediaPad T1 7.0.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei MediaPad T1 7.0 Skal

Med en surfplatta är det olika anledningar som gör att den kan skadas. Vissa gånger kan det bero på att den är ”för” tung, att man inte är beredd på vikten när man håller i den. Andra gånger kan det handla om storleken på surfplattan. Vissa tycker att det kan vara jobbigt att använda en liten surfplatta och andra tycker det är jobbigt med en stor surfplatta att hantera. Oavsett vad som du känner eller kanske inte känner alls så är det alltid bra att vara skyddad mot olycksfall. Nu kan du handla skal, fodral och tillbehör till Huawei MediaPad T1 7.0. Det som ett skal kan erbjuda dig med denna surfplatta är ett stabilt skydd för baksidan av surfplattan samt att det erbjuder ett mycket bättre grep för dig. Alla skal hittar du i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att styla din surfplatta. Så se till att skaffa ett skal med din favorit färg som ett skydd för din Huawei MediaPad T1 7.0 idag!

Huawei MediaPad T1 7.0 Fodral

Känner du att skal inte kommer klara jobbet för att skydda din surfplatta har du ett annat alternativ. Med ett fodral kommer du kunna ge ett lika bra skydd som ett skal och mycket mer. Förutom att ett fodral skyddar baksidan på en surfplatta precis som ett skal så skyddar även fodralet framsidan också när fodralet är stängt. Dessutom kan du med ett fodral använda den som ett stativ så att du inte behöver hålla i din Huawei MediaPad T1 7.0 för att ha få en perfekt vy. Alla fodral som du hittar här på Lux-Case.se till Huawei MediaPad T1 7.0 finns i olika färger och mönster som du kan styla din surfplatta med. Så gå in och kolla vårt sortiment av fodral till Huawei MediaPad T1 7.0 idag och skaffa ett skydd till din surfplatta som den förtjänar.

Huawei MediaPad T1 7.0 Tillbehör

Som sagt kan du hitta tillbehör till Huawei MediaPad T1 7.0 nu och det är en hel drös också. Ska du åka på bilsemester någonstans eller kanske göra det utomlands? Du kan nu handla här på Lux-Case.se billaddare och en bilhållare så att den alltid är fulladdad och med bilhållaren så har du en bekvämlig vy till skärmen om det är så att du behöver använda din surfplatta som en GPS. Detta och mycket mer kan du nu hitta på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor, så gå in och handla idag!