Huawei MediaPad X1

Huawei MediaPad X1

Fyll hela kundvagnen med storslagna tillbehör, skal & fodral till Huawei MediaPad X1, så får du fri frakt på hela klabbet och kan utnyttja vår mängdrabatt! Du kan börja med att se över sortimentet av beskärmande och charmerande Huawei MediaPad X1 skal, där det finns åtskilliga designer att välja bland. Om du hellre har ett lyxigt fodral av läder så är detta din lyckodag. Vi på Lux-Case.se har ett rejält mångfald av dessa skydd, inklusive läderfodral och tabletväskor. Vidare finnes Huawei MediaPad X1 tillbehör, som kan fylla en specifik funktion eller bara vara till för skojs skull! Mini-högtalare, radiostyrda bilar och stativ är bara några exempel.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Huawei MediaPad X1 Fodral

Stötta din surfplatta, revidera dess utseende och rusta upp den med ett bastant, ljuvligt fodral till Huawei MediaPad X1 av läder eller slitstarkt tyg. Varför? För att den blir mer hållbar, personanpassad och funktionell. Hur? Genom att agera som ett värnande lager mellan plattan och omvärldens farliga saker. Genom ett delikat utseende efter din egen smak. Genom inbyggda, snitsiga funktioner. Allting genom ett Huawei MediaPad X1 fodral från Lux-Case.se! Låter det för bra för att vara sant? Vänta bara, du kan dessutom köpa dessa fodral för ett billigt pris och frakten är alltid gratis! Det vore dumdristigt att inte utnyttja ett sådant erbjudande för att förlänga livet på din tablet-PC, eller hur? Köp ett lila fodral med insydd plånbok av skinn eller PU-läder, med flipstativ och smartview om du önskar dig sådana funktioner. Vi har även tabletväskor om du vill ha något praktiskt och moderiktigt att bära den i. Den kategorin kallas påsar & väskor, så ta gärna en titt även där!

Huawei MediaPad X1 Skal

Simplare än fodralen, men lika beskyddande – Vi talar om skal till Huawei MediaPad X1. Större variation i utseendet innebär en större valmöjlighet och individanpassning. Ska det bestå av plast eller silikon? Ska det vara böjligt eller robust? Ska det vara räfflat eller slätt? Gillar du enfärgade Huawei MediaPad X1 skal eller brokiga skal med galna mönster på? Kanske du vill ha ett som föreställer något annat, eller ett med en bild av en solnedgång? Vårt sortiment är störst i Norden just för att du ska kunna hitta det skal som är mest anpassat efter din personliga smak. Du kan alltså få tag på ett Huawei MediaPad X1 silikonskal med en vacker S-formad räffla på bakskalet, vilket fångar det mesta av inverkan om du skulle tappa den i marken, som minskar friktionsnivån för att den inte ska halka och som är naturligt fettresistent.

Huawei MediaPad X1 Tillbehör

Viktigast är naturligtvis det skydd du får av ett skal eller fodral, men du får inte glömma bort alla andra tillbehör till Huawei MediaPad X1, som kan ge den nya funktioner och individanpassa ännu mer än tidigare. För bilen bör du absolut köpa Huawei MediaPad X1 biltillbehör. Glöm inte bort ett fint displayskydd för att förhindra hack/jack i ditt skärmglas. Tillsammans med ett skal får du en riktigt bra försvarslinje. Fri frakt på rubbet, inklusive hörlurar och stativ!