Huawei Nova

Huawei Nova
Huawei Nova
Huaweis uppföljare till Huawei Nexus 6P kom i oktober 2016 och fick namnet Huawei Nova och skulle ta sig an medelpris smartphones. Huawei Nova är designad med en 5-tums LCD-skärm som har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar och telefonen har ett hölje av högklassigt aluminium. Som operativsystem så använder Huawei Nova sig av Android v6.0.1 Marshmallow och använder och ett Snapdragon 625 chip och en Octa-Core 2.0 GHz processor. Minnet är ofta en viktig fråga när det kommer till en bärbar enhet som en smartphone. Nova har ett 32 GB internt minne med en 3 GB RAM och den har även möjlighet att utöka sitt minne med hjälp av ett Micro SD-kort upp till 256 GB. När det kommer till kameran så använder Huawei Nova sig av en 12MP kamera som kan filma i 4K-upplösning. Telefonen har självklart också en selfie kamera på 8MP som du kan använda för att ta bilder på dig själv med och ha videosamtal.

Nu kan du handla det du behöver till Huawei Nova, i form av skal, fodral och tillbehör i olika färger och former. Komplettera din telefon med våra smarta skydd och tillbehör så att du kan bättre och smidigare använda din smartphone i din vardag.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Nova - Skal

Att ha ett skydd till sin smartphone bör man alltid ha. Man vet aldrig vad som kan hända och sedan kan det vara försent. Det finns olika typer av skydd till smartphones och bland annat kommer du hitta skal till Huawei Nova. Ett skal ger en enkel lösning till en smartphone utan att ge den någon allt för mycket extra tjocklek och man kommer kunna använda telefonen precis som vanligt. Våra Huawei Nova skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan och de finns tillverkad av olika material också. Se till att skaffa ett skydd till Huawei Nova och ge den det extra skydd som den behöver.

Huawei Nova - Fodral

Fodral är ett alternativ av ett skydd för smartphones istället för ett skal eller en påse, och många väljer fodral av olika anledningar. Vissa skaffar ett fodral just för att den hjälper till att skydda hela telefonen mot vardagliga skador, och andra skaffar ett fodral för dess praktiska egenskaper. Fodralen är nämligen utrustad med kortfack, pengarfack och ett stativ som man kan ta del av för att kunna använda fodralet som en plånbok. Stativet kan du använda för att bekvämt kolla på filmer och videoklipp på din Huawei Nova, utan att behöva hålla i telefonen på något sätt. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av filmen. Är ett fodral något för dig? Våra fodral till Huawei Nova finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan, och våra fodral kommer du också hitta tillverkade av olika material som man kan välja mellan. Skaffa ditt Huawei Nova fodral här på Lux-Case, och få ett heltäckande skydd till din smartphone mot vardagliga skador.

Huawei Nova - Tillbehör

Alla personer behöver olika typer av tillbehör till sin smartphones av olika anledningar. Vissa behöver ha tillbehör till sin smartphone för att kunna använda den i bilen och andra för att kunna använda sin smartphone medan man cyklar. Allt detta kommer du hitta bland våra tillbehör till Huawei Nova där du kommer hitta kablar, laddare, hörlurar, biltillbehör i olika former och cykelhållare och väskor. Är du på jakt efter en portabel högtalare som du kan ta med dig vart du än ska så kan du även hitta det här. Se till att skaffa det du behöver till din Huawei Nova idag och gör din användning av telefonen mycket bekvämligare.