Huawei P10 Lite Fodral

Huawei P10 Lite Fodral
Huawei P10 Lite Fodral

Är det så att du använder din Huawei P10 Lite mycket för att kolla på filmer och serier, så kan du med ett fodral till Huawei P10 Lite göra din upplevelse mycket bättre och mycket enklare. Alla våra fodral till Huawei P10 Lite har funktionen att vecklas ut till ett stativ och gör att telefonen står upp i horisontal vinkel, utan att du ens håller i den. Sedan är de flesta Huawei P10 Lite fodralen utrustade med ett kortfack också där du kan ha dina viktigaste kort som du använder varje dag. Köp ett praktiskt fodral till din smartphone idag!
Visa som Grid Listvy

Artiklar 217-226 av 226

Page
per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
Material
 1. Huawei P10 Lite Fodral med inbyggd plånbok - Beige
  Special Price 179,00 SEK Regular Price 279,00 SEK
 2. Huawei P10 Lite Fodral med inbyggd plånbok - Grön
  Special Price 179,00 SEK Regular Price 279,00 SEK
 3. Huawei P10 Lite Fodral med inbyggd plånbok - Turkos
  Special Price 179,00 SEK Regular Price 279,00 SEK
 4. Huawei P10 Lite Fodral med inbyggd plånbok - Lila
  Special Price 179,00 SEK Regular Price 279,00 SEK
 5. Huawei P10 Lite Fodral med inbyggd plånbok - Brun
  Special Price 179,00 SEK Regular Price 279,00 SEK
 6. Huawei P10 Lite Retro designat fodral - Svart
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 299,00 SEK
 7. Huawei P10 Lite Retro designat fodral - Brun
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 299,00 SEK
 8. Huawei P10 Lite Unikt läder skal - Röd
  Special Price 229,00 SEK Regular Price 329,00 SEK
 9. Huawei P10 Lite Unikt läder skal - Orange
  Special Price 229,00 SEK Regular Price 329,00 SEK
 10. Huawei P10 Lite Unikt läder skal - Brun
  Special Price 229,00 SEK Regular Price 329,00 SEK
Visa som Grid Listvy

Artiklar 217-226 av 226

Page
per page
Sätt fallande sortering

Fodral Huaewi P10 Lite

Köper du ett mobilfodral till din Huawei P10 Lite får du ett heltäckande skydd, snyggt utseende men också flera smarta funktioner. Med ett fodral får du nämligen flera kortfack att förvara exempelvis kreditkort, pengar och busskort i. Väldigt smidigt för dig som tycker det är besvärligt att bära runt på en stor plånbok – du får ett plånboksfodral. När du väljer ett mobilfodral till Huawei P10 Lite får du förvaring för mobil och plånbok i ett, en Huawei P10 Lite mobilplånbok! Fodralen är anpassade efter Huawei P10 Lite och kommer inte störa din åtkomst till knappar och andra funktioner i telefonen. Kolla in vårt utbud av mobilfodral till Huawei P10 Lite på Lux-case.se. Vi har bra priser, snabba leveranser och dessutom alltid fri frakt. Bästa dealen på marknaden!

Mer än bara ett fodral

Ett mobilfodral är mer än ett skydd för din Huawei P10 Lite. Du får kortfack att förvara dina viktiga kort och pengar i, men också ett inbyggt stativ. Det är bara att vika upp locket på ditt fodral och ställa upp telefonen – voilà! Du kan enkelt och stabilt kolla på filmer och serier eller ha videosamtal helt handsfree. Vi har mobilfodral som är utpräglade plånboksfodral mer fler fack och plats för foton, du får därför ett fodral som är en ordentlig plånbok. Självklart kommer de i snygga färger och är tillverkade i konstläder som ger ett lyxigt utseende. Flera av våra Huawei P10 Lite mobilfodral kommer med en handledsrem så du kan vara säker på att du inte tappar telefonen. Mobilfodralen har även en upphöjd ram runt kameran så du kan fortsätta ta snygga bilder utan att linsen blir repig.

Coolt, gulligt, stilrent – vad passar dig?

Gör din Huawei P10 Lite till mer än bara en bra telefon, smycka ut den med ett snyggt mobilfodral och du får en härlig accessoar! I vårt breda sortiment hittar du mobilfodral till Huawei P10 Lite i både snygga och roliga utföranden som kommer matcha dig och din stil perfekt. Vill du ha en extra lyxig känsla till ditt mobilfodral kan du välja ett i äkta läder. Du kan också välja mellan olika färger, motiv och textur. Både snygga och roliga mönster och motiv finns att välja mellan. Allt från riktiga djurmotiv till gulliga figurer, starka till mjuka färger och diskreta till coola motiv. Till exmepel har vi fodral med marmormotiv, eller varför inte vackra blommotiv till ditt mobilfodral? Är du ute efter ett mer stilrent utseende har vi snygga enfärgade Huawei P10 Lite fodral, även i en slimmad design som lägger sig snyggt runt din telefon. Du kan välja själv mellan olika färger, från klassiskt svart till varmt rosa. Hos Lux-case.se hittar du Sveriges största utbud av mobilfodral, mobilskal och mobiltillbehör, därför är vi övertygade om att du kommer hitta ett Huawei P10 Lite fodral som passar dig. Behöver du något mer till din Huawei P10 Lite? Kolla in vårt sortiment av tillbehör till din modell och passa på att beställa tillsammans med ditt nya fodral. Välkommen!