Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite

Huawei visade upp flera telefoner i sitt första kvartal 2017 och bland alla dessa smartphones visade man upp Huawei P10 Lite. Det man gav Huawei P10 Lite är en 5.2-tums LCD-display med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 424 pixlar per tum. Huawei använder Android version 7.0 (Nougat) som operativsystem som agerar tillsammans med Huaweis Emotion 5.1 användarsystem, och med dess åttakärniga HiSilicon Kirin 655 processor (4x 2.1 GHz & 4x 1.7 GHz) och 4 GB RAM-minne så får telefonen en massa kraft för att klara av de senaste spelen och snabbt kunna använda och växla mellan appar och program. Telefonen kommer med ett 32 GB lagringsutrymme där du kan lagra dina appar, bilder och spel, men om detta är för lite för dig så kan du använda ett mikroSD minneskort för att utöka minnet upp till 256 GB. Huawei P10 Lite kommer också med en fingeravtrycksläsare som sitter på baksidan av telefonen så att du enkelt kan låsa upp telefonen och använda för andra funktioner på telefonen.

Nu när Huawei P10 Lite finns ute så kan du också handla skal, fodral och tillbehör för Huawei P10 Lite så att du kan skydda telefonen mot skador, men också få en bättre upplevelse med telefonen.

Behöver du ett skydd till din Huawei P10 Lite? På Lux-Case hittar du ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och här kommer du hitta skal för Huawei P10 Lite som kommer hjälpa till att skydda din smartphone mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Välj bland en massa skal som finns i olika färger och olika motiv att välja mellan. Kolla in alla våra skal och skaffa ett skydd till din Huawei P10 Lite idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei P10 Lite skal

Med en ny smartphone så kommer man bli mer vaksam över den så att den inte råkar ut för några skador. På Lux-Case hittar du ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och en av de skydd som du kommer hitta på Lux-Case är ett skal. Med ett skal till din Huawei P10 Lite så kommer du få ett stabilt skydd för baksidan och kanterna av telefonerna mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma, samtidigt som knappar och funktioner kan användas som vanligt. Du kommer hitta en mängd olika skal för Huawei P10 Lite som finns i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan för att styla sin telefon med, och har man tur så kan man hitta skal som är utrustad med ett kickstand eller kortfack. Men ett skal är inte det ända skyddet som du kommer hitta på Lux-Case.

Huawei P10 Lite läderfodral

Ett annat alternativ som du kan använda för att skydda din Huawei P10 Lite med är ett läderfodral. Ett fodral är annorlunda jämfört med ett skal då man får ett skydd runt om hela telefonen mot repor och andra vardagliga skador, och det är inte det enda man får med ett fodral. Ett fodral är också utrustad med kortfack och pengarfack som man kan använda för att kunna använda fodralet som en plånbok, och med fodralets stativförmåga kommer man praktiskt och smidigt kunna kolla på filmer och videoklipp och kunna prata videosamtal utan att man behöver hålla i telefonen. På Lux-Case kommer du hitta många läderfodral för Huawei P10 Lite som är tillverkade av olika typer av lädermaterial och finns med olika färger och motiv som man kan välja mellan. Kolla in vårt enorma sortiment av läderfodral för Huawei P10 Lite och köp ett fodral till din enhet idag!

Huawei P10 Lite hörlurar

På Lux-Case kommer du inte bara hitta skydd för smartphones och surfplattor, utan vi har också ett enormt stort sortiment av tillbehör som du kan använda till dina enheter och nu till Huawei P10 Lite. Ett av de många olika tillbehören som du kan hitta på Lux-Case är hörlurar som du kommer hitta i olika färger och med olika egenskaper som du kan välja mellan. Här kommer du hitta hörlurar som kan anslutas via Bluetooth eller med kabel vad du än föredrar, och med ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon kommer du kunna svara på telefonsamtal utan att behöva ta upp telefonen. Se till att kolla in våra Huawei P10 Lite hörlurar och våra andra tillbehör som du kan använda till din telefon och handla det du behöver idag!

Huawei P10 Lite skal - Lux-Case.se

Lux-Case Huawei P10 Lite skal och tillbehör https://lux-case.se/huawei-p10-lite.html