Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei startade år 2017 med dunder och brak med en rad nya smartphones som är tillverkad med en snygg design och med massiv kraft. En av dessa smartphones är Huawei P10 Plus som kommer med en 5.5-tums NEO LCD-display och har en upplösning på 2560 x 1440 pixlar vilket är en pixeldensitet på 540 pixlar per tum. Med Huawei P10 Plus så använder man Android version 7.0 (Nougat) som operativsystem och med dess högklassiga åttakärniga HiSilicon Kirin 960 processor (4x 2.4 GHz & 4x 1.8 GHz) och 6 GB RAM-minne kommer du kunna spela de senaste spelen och snabbt öppna och använda applikationer utan något krångel. Telefonen kommer med ett lagringsutrymme på antingen 64 GB eller 128 GB beroende på vilken modell som du väljer, men som om detta inte skulle vara nog så kan du utöka det med ett mikroSD minneskort upp till 256 GB! Som grädde på moset så har Huawei P10 Plus en dubbel 20 megapixel Leica kamera som låter dig ta fantastiska bilder och filmer utan att du kommer missa någonting.

Nu när Huawei P10 Plus finns ute på marknaden så kan du också handla alla skydd och tillbehör som du behöver för att skydda telefonen mot skador och för att bättre kunna använda den. Välkommen till vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör för Huawei P10 Plus på Lux-Case.se!

Behöver du ett skal till din Huawei P10 Plus? Om du letar efter ett stabilt skydd till din smartphone så har du till precis rätt plats! På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal som du kan använda för att skydda din smartphone med och som kommer ge din telefon en helt ny look. Skaffa ett skal till din Huawei P10 Plus så att du har ett skydd som kommer skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. Du kommer hitta en massa skal i olika färger och motiv som du kan välja mellan.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei P10 Plus skal

Med större smartphones kommer också större risker att telefonen går sönder, oavsett om det är p.g.a. tappskador eller stötskador. Därför är det viktigt att man har ett bra skydd för sin enhet så att minimerar riskerna för tappskador och stötskador. På Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kommer du kunna handla skal till Huawei P10 Plus som kommer skydda enheten mot repor, stötskador och tappskador. Du kommer hitta skal på Lux-Case i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan och även finns det tillverkade av olika material, och har du tur så kan du hitta skal med unika egenskaper.

Med ett skal kommer du ett stabilt skydd som kommer skydda baksidan och sidorna mot skador samtidigt som du kommer kunna använda den som vanligt. Men det är inte det ända skyddet som du kommer hitta på Lux-Case...

Huawei P10 Plus läderfodral

Ett annat skydd som man kan använda till en smartphone är ett fodral. Här på Lux-Case kommer du hitta olika fodral för Huawei P10 Plus som kommer ge ett skydd mot repor, stötskador och tappskador runt om hela telefonen. De fodral som du hittar här är tillverkade av konstläder och plast och vissa har en textur av ett visst lädermaterial. Fodral är ett mycket praktiskt skydd för en smartphone då de är utrustade med kortfack och ett pengarfack för att kunna användas som en plånbok, och så är fodralet utrustad med ett stativ för att kunna användas helt handsfree. Kolla in vårt stora sortiment av läderfodral till Huawei P10 Plus och köp ett praktiskt skydd till din smartphone på Lux-Case idag!

Vem vet? Du kanske har turen och hittar ett fodral som kommer passa perfekt till din smartphone och uppfylla de behov som du söker efter till din telefon.

Huawei P10 Plus tillbehör

På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika tillbehör som är både praktiska att använda och kommer göra din upplevelse med din Huawei P10 Plus ännu bättre. Du kommer hitta allt ifrån kraftfulla laddare som är utrustade med flera USB-portar och klarar av laddning för flera enheter samtidigt, till högtalare som finns i olika storlekar och kan antingen tas med vart du än ska eller för att spela upp ljud hemma.

Se till att utforska bland alla våra tillbehör till Huawei P10 Plus och handla det som du behöver för att bättre kunna använda din smartphone!

Huawei P10 Plus skal - Lux-Case.se

Lux-Case Huawei P10 Plus skal och tillbehör https://lux-case.se/huawei-p10-plus.html