Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus
Efter att Huawei hade lanserat sin smartphone Huawei P9, så valde man att annonsera i april 2016 sin senaste smartphone: Huawei P9 Plus. Huawei P9 Plus har samma specifikationer som den mindre Huawei P9 har men i en större storlek. Denna smartphone har en 5,5-tums Super AMOLED skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar och har en pixeldensitet på 401 ppi. Sedan är den utrustad precis som Huawei P9 med ett HiSilicon Kirin 955 chip och har två stycken Quad-Core processorer. Huawei P9 Plus är också utrustad med en primär dubbelkamera med 12 MP så att du kan ta mycket bättre bilder. Jämfört med Huawei P9 så är Huawei P9 Plus utrustad med en Snabb laddningsfunktion så att du kan ladda din telefon snabbt när du mest behöver den. Huawei P9 Plus har också ett internt minne på 64 GB med 4 GB RAM, så du kommer kunna ladda ner massvis med appar och spel på din telefon. Men inte nog med det. Du kan även utrusta denna smartphone med ett Micro SD-kort för att utöka minnet upp till 256 GB.

Här på Lux-Case.se kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till Huawei P9 Plus så att du kan skydden denna stora smartphone och dess kameror mot slag, stötar och repor. Vi har ett enormt sortiment till denna smartphone, kolla in det idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei P9 Plus - Skal

Att använda ett ska till Huawei P9 Plus kommer se till att den får ett stabilt skydd mot slag och stötar som kan inträffa och skada telefonen. Våra Huawei P9 Plus skal kommer skydda dess 5,5-tums AMOLED skärm mot olika typer av skador så att du kan njuta av din smartphone som du redan gör. Du kommer hitta en mängd olika skal till Huawei P9 Plus i massa olika färger och mönster som du kan välja mellan som ska styla din smartphone. Även kan du hitta våra skal gjorda av olika material som du kan välja mellan som alla har sina egna egenskaper när det kommer till att skydda din smartphone. Vilket skal du väljer är upp till dig men bara vet att alla skal kommer skydda din Huawei P9 Plus väl och bevara dess utsöka utseende.

Huawei P9 Plus - Fodral

Här på Lux-Case.se så kan du även få tag i fodral också till Huawei P9 Plus som också kommer skydda din Huawei P9 Plus precis som ett skal; mot slag, stötar och repor. Precis som våra skal till Huawei P9 Plus så finns våra fodral också i olika färger och mönster som kommer ge din smartphone en helt ny look då den täcker både framsidan och baksidan av Huawei P9 Plus, så inte nog med att den kommer ge den en helt ny look för både framsidan och baksidan men den kommer också skydda både framsidan och bakhöljet av Huawei P9 Plus. Våra fodral är gjorda av olika utsökta lädermaterial som ger en bekvämlig känsla att hålla i och den ger även ett utsökt utseende.

Huawei P9 Plus -Tillbehör

Även här på Lux-Case.se kommer du kunna köpa alla tillbehör du behöver för bättre kunna använda din Huawei P9 Plus. Här kommer du hitta en massa olika tillbehör som kommer förbättra ditt användande av din smartphone t.ex. ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon. Med ett par hörlurar med en inbyggd mikrofon kommer du kunna svara på samtal med ett enkelt knapptryck på hörlurarna, du kommer inte ens behöva ta upp telefonen. Du kan även hitta hörlurar som är helt trådlösa och anslutas via Bluetooth. Det kommer göra det möjligt för dig att röra dig helt fritt utan att behöva oroa dig för vad som kan hända med kabeln. Detta och mer kommer du kunna hitta bland våra tillbehör till Huawei P9 Plus, så se till att handla det du behöver idag!