Huawei P9

Grattis till alla er som äger en Huawei P9. Här på Lux-Case.se som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör, vi bryr oss om att man ska ta hand om sina nya telefoner så att dom inte går sönder eller får någon olycklig skada. Speciellt när det kommer till en sådan här fin telefon. De skal som finns i vårt fantastiska utbud finns i alla möjliga material och färger. Ett matt TPU-skal i blå färg eller kanske ett glitter metall skal. Valet är ditt men alla skalen har en specifik uppgift: skydda din telefon. Du kanske hellre vill ha ett fodral? Då kan du välja mellan olika texturer. Det finns fodral i Crazy Horse läder, Litchi Läder, Lychee läder och även det exklusiva krokodil läder, och självklart finns det i fodralen korthållare och stativ för att göra din vardag mycket enklare. Kolla även in våra tillbehör, här finns det bil hållare och billaddare för er bilister. Det finns hörlurar så att ni kan njuta av er musik. Det finns kablar så att du har en extra kabel om det är så att du ska ut någonstans eller om du bara vill ha en extra. Gå in och kolla och kom ihåg, det är fri frakt på alla ordrar och beställer du innan klockan 17:00 packas din beställning och skickas samma dag!

Huawei P9 Lite Skal

När man köper en ny telefon glömmer man ofta att köpa tillbehör men även det viktigaste tillbehöret, ett skydd. Nu kan du som äger en Huawei P9 Lite handla skal här på Lux-Case.se, Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphone och surfplattor. Med ett skal till Huawei P9 Lite kommer du skydda din enhet mot tappskador och stötskador så att man inte behöver lämna in den på reparation. När du ska köpa ett Huawei P9 Lite skal kommer du få möjligheten att välja vilken färg eller motiv som du vill ha då vi har massor med olika fodral till Huawei P9 Lite. Du kommer också ha möjligheten att välja av vilket material du vill ha på skalet, för vi har material från gummi till hårdplast, alla med sina egna fördelar.

Köp ett skal till din Huawei P9 Lite av hög kvalité till ett billigt pris idag så kommer vi skicka det snabbt och smidigt direkt hem till dig.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Huawei P9 – Skal eller fodral?

Huawei har nu släppt ett nytt flaggskepp för dom i form av Huawei P9. Dessutom kommer dom finnas i fyra olika versioner som kommer ha lite olika specifikationer. Men själva originalet kommer dock ha en 5.2-tums IPS-NEO LCD skärm med en upplösning på 1080p. Den kommer också ha två bakre kameror med 12 MP som gör att du ska kunna ta ännu bättre bilder och en främre kamera med 5 MP. Det är en riktig skönhet som Huawei har kommit med och skönhet måste man bevara. Därför kan du nu hitta de skydd du behöver till din Huawei P9 här på Lux-Case, Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör. Skal till din Huawei P9 finns i massa olika färger att välja mellan som du kan utrusta den med. Skal ger ett suveränt skydd till baksidan av telefonen men samtidigt har alla telefonens funktioner tillgängliga för dig. Du får dessutom ett mycket bättre grepp om telefonen så att du inte tappar den, hur bra är inte det! Annars finns det fodral också du kan välja. Fodral är väldigt populärt just för dess praktiska egenskaper samt att det är av någon form av läder också. Ett fodral erbjuder precis som ett skal, tillgänglighet till alla telefonens funktioner. Det ett fodral också kommer ge till din Huawei P9 ett heltäckande skydd både på framsidan och baksidan. Fodralen hittar du i alla olika färger och mönster så det finns absolut ett fodral för dig. När du också handlar här på Lux-Case får du alltid fri frakt hur mycket eller hur lite du handlar!

Huawei P9 – Mobiltillbehör för dig

Tillbehör är något vi alltid behöver införskaffa efter en tid då vi har haft en telefon ett tag. Beroende också på ens vardag så behöver vi olika tillbehör. Till exempel en person som kör mycket bil kan behöva en billaddare och en bilhållare för att ha sin telefon. En som cyklar kan behöva e