Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei släpptes i mars 2015 och det är ingen vanlig klocka heller. Det som ofta brukar vara med en Smartwatch är att den har en fyrkantig display med en plast rem som gör att den känns rätt enkel och tråkig, att den bara används för teknologin. Huawei har med sin klocka gjort att den känns och ser ut som en helt vanlig klocka med en väldigt hög klassig look, just så att den inte känns som en smartwatch utan en helt vanlig klocka. En väldigt fin klocka som döljer att den har funktion för meddelanden och annat. Här på Lux-Case kan du hitta allt skydd du kan behöva så att Huawei Watch behåller sin hög klassiga look eller om du bara vill styla till den. Du kan även hitta de kablar som du behöver om du har tappat bort eller skadat den kabel som du fick med, så du behöver aldrig vara utan. Handla idag här på Lux-Case, och jämfört med många andra webbutiker så betalar du aldrig frakt för dina varor. Dom skickas snabbt och enkelt hem till dig och beställer du innan klockan 17:00 skickar vi din beställning samma dag.

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Huawei Watch - En hög klassig Smartwatch

Huawei släppte i mars 2015 sin första smartwatch ut på marknaden, och det är heller ingen vanlig smartwatch. Huawei valde att gå en annan väg med sin första smartwatch Huawei Watch, för det första så har den en rund 1.4” AMOLED display istället för en fyrkantig skärm. För det andra så har dom i designen valt för att efter likna en vanlig klassisk klocka. Alla deras versioner av klockan ser otroligt hög klassig ut och finns också i dam version och herr version. Huawei Watch använder sig också av Android version 1.3. Den har funktioner för MP3-spelare, kolla bilder och ringa samtal. Anledningen till att vi pratar om Huawei Watch är att nu så har vi här på Lux-Case som har Nordens största utbud av mobilskal, mobilfodral och mobiltillbehör finns det nu att hitta tillbehör och skydd till Huawei Watch.

På Lux-Case som har Sveriges största utbud av mobilskal och fodral kan du äntligen hitta de skydd du behöver för din Huawei Watch. Nu kan du hitta skydd till din Huawei Watch som håller smuts och fingeravtryck borta. Skydden hjälper till också att hålla din skärm på din klocka hel och fin, fri från repor. Du får när du handlar här på Lux-Case.se får du alltid när du handlar FRI FRAKT! Det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite du än handlar. Vi vill ge dig de bästa alternativen när du handlar, så du kan ändå när du håller på och kollar efter skydd till din Huawei Watch, så kan du kolla efter ett skydd till din smartphone eller surfplatta när du ändå får gratis leverans hem till dig.

Som du nu vet har Lux-Case Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och tillbehör. Självklart har vi också tillbehören du behöver till din Huawei Watch. Vad sägs om ett bekvämt stativ för Huawei Watch? Jättebra ställe för att förvara klockan när du inte använder den eller om du behöver ha en bekvämlig plats för din klocka medan du laddar den. Laddningskablar till Huawei Watch har vi också så det behöver du inte heller oroa dig för. Kolla in vårt sortiment idag och gör du en beställning innan klockan 17:00 så skickar vi din beställning samma dag!