Huawei Y360

Huawei Y360
För dig som vill ha en enkel billig smartphone är Huawei Y360 en smartphone för dig. Huawei Y360 kommer med en 4-tums LCD skärm med en upplösning på 480 x 854 pixlar med en pixel densitet på 245 ppi. Enheten i sig drivs av ett Mediatek MT6582 chip och en Quad-core processor på 1.2 GHz. Sedan är Huawei utrustad med en bakre kamera med 5 megapixel och en främre kamera med 2 megapixel. Sedan finns det möjlighet att utöka ursprungs minnet som är på 4 GB med ett Micro SD-kort upp till 32 GB för att kunna ha fler appar eller eventuella filmer.
Nu kan du som ägare av en Huawei Y360 handla billiga skal, fodral och tillbehör till din smartphone av topp kvalité på Lux-Case.se. Skalen är enkla att sätta på telefonen och ger ett fantastiskt skydd. Fodralen som finns här på Lux-Case.se är gjort av lädermaterial så din telefon kommer se extra exklusiv ut. Även här på Lux-Case.se finns det en drös av olika tillbehör som du kan handla till din telefon. Åker du mycket bil så kan du handla en telefon hållare till bilen, vilket gör att du enkelt och bekvämt kan använda din telefon som en GPS. Även också bra att ha är en billaddare också som du kan hitta här. Kolla igenom vårt stora sortiment av billiga skal, fodral och tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Y360 Skal

Nu får det ta och sluta med alla trasiga smartphones och surfplattor som harförstörda skärmar eller kanter med massa fula märken. Skaffa ett rejält skydd till din enhet och behåll din enhet hel och fin. På denna sida kan du hitta skal, fodral och tillbehör till Huawei Y360 där du kommer kunna hitta allt det du behöver. Se till att skaffa ett praktiskt skal av TPU-plast som ser till att absorbera alla slag och stötar mot baksidan och kanterna på din Huawei Y360 så att risken för ytliga skador inte syns. Dessutom kommer ett skal kunna styla om din smartphone då skalen finns i olika färger och mönster att välja mellan. Skalen du hittar här på Lux-Case.se är av topp kvalité men också till billiga priser så alla personer har råd med ett skydd för sin smartphone.

Huawei Y360 Fodral

För er som tycker att skal är ett tråkigt skydd så kan man istället välja ett kvalitets fodral. Det som gör ett fodral annorlunda mot ett skal är att ett fodral skyddar både framsidan och baksidan av din smartphone mot slag och stötar, till skillnad mot skal som bara skyddar baksidan av din smartphone mot slag och stötar. Dessutom kan du använda ett fodral som ett stativ för din enhet så du kan mer bekvämligt kolla på filmer och serier på din Huawei Y360. Fodralen finns, precis som skal, i olika färger och mönster att välja mellan så du kan visa hur du känner för stunden. Fodralen finns också i olika typer av läder att välja mellan, alla olika fodral erbjuder en speciell känsla när man håller i den. Dessutom ser ett fodral väldigt exklusivt ut också, så gå in bland våra fodral idag och köp ett exklusivt fodral till ett billigt pris idag!

Huawei Y360 Tillbehör

Beroende på vad du är för sorts person kan du handla de tillbehör du behöver här på Lux-Case.se. Är du mycket ute och tränar kan det behövas med ett sportarmband där du kan ha din Huawei Y360 men som samtidigt skyddar din telefon mot svett och regn. Dessutom har sportharmbandet ett litet hål för hörlurar så du kan också passa på köpa ett par riktigt bra hörlurar till ett billigt pris också här ifrån Lux-Case.se. Du hittar mycket mer av våra tillbehör om du klickar in på våra tillbehör, du hittar laddare, högtalare, billaddare och mer. Gå in och beställ idag!