Huawei Y6 II

Huawei Y6 II
I juli 2016 så kom Huawei med en ny smartphone Huawei Y6 II som är en ny version av deras gamla Huawei Y6 som nu har fått ett ansiktslyft. Det man får med i Huawei Y6 II är 5.5-tums LCD-skärm med en upplösning på 720 x 1280 pixlar (720p). Den använder sedan också en Octa-Core 1.2 GHz processor och har ett HiSilicon Kirin 620 chip. När det kommer till minnet på Huawei Y6 II så har den ett 16 GB internt minne med 2 GB RAM, men det interna minnet kan utökas om det inte är tillräckligt för din användning med ett Micro SD-kort. Huawei Y6 II packar sedan en 13 MP primärkamera för att fånga alla dina ögonblick med, och den har dessutom en selfie kamera på 8 MP, så att du kan fånga bilder tillsammans med en stund eller med dina vänner.

För er som har denna telefon eller har tänkt att handla den, så kan ni känna er trygga med att ni kan handla alla typer av skydd och tillbehör för Huawei Y6 II här på Lux-Case. Är ni ute efter ett skal eller fodral till Huawei Y6 II så kan ni hitta det här. Vi har skal och fodral i olika färger och motiv som du kan välja mellan, men är du endast ute efter ett tillbehör kommer du också kunna hitta det här på Lux-Case!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Y6 II - Skal förlänger din smartphones livslängd

Att skaffa ett skydd för sin smartphone är ingenting nytt. När man köper en ny smartphone så blir man alltid rekommenderad att skaffa åtminstone ett skärmskydd till sin telefon, just för att skydda skärmen så att den inte får en massa fläckar eller repor. Ett gott råd tycker vi, man vill inte ha en skärm som är kladdig och full av repor. Det som också är bra att skaffa till sin smartphone är ett skydd mot stötskador och repor, vilket du kan få med ett skal! Här på Lux-Case kommer du hitta en massa olika skal som finns i olika färger och motiv, men även så är de också tillverkade av olika typer av material som ger olika skyddande egenskaper mot stötskador och repor. Är du på jakt efter ett skydd mot skador och repor för bakhöljet, skaffa ett skal för Huawei Y6 II idag!

Huawei Y6 II - Fodral ger ett praktiskt skydd

Det som man även kan använda till sin smartphone som ett skydd mot stötskador och repor är ett fodral, som även kommer med en massa praktiska egenskaper. Med ett fodral kommer du få ett skydd för både bakhöljet och framsidan av din smartphone mot stötskador och repor. Detta är speciellt bra för att skydda skärmen. Men det som gör att ett fodral är det populäraste valet när det kommer till ett skydd för smartphones är att fodral är utrustade med kortfack, pengarfack och ett stativ. Det gör att du kan samla ihop och ha dina kort tillsammans med din Huawei Y6 II, så du kommer inte behöva ta med dig din plånbok vart du än ska. Du kommer även få kunna njuta av handsfree visning när du vill kolla på en film eller ett videoklipp med hjälp av stativet. Om du kollar mycket på filmer eller videoklipp på din telefon är ett fodral för Huawei Y6 II något för dig. Skaffa det här på Lux-Case idag!

Huawei Y6 II - Tillbehör för alla aktiviteter

Skydd är alltid viktigt för ens smartphone men för att kunna använda sin smartphone på ett smart sätt behövs det även diverse tillbehör. Om du har en bil så kan det behövas en billaddare och en bilhållare för Huawei Y6 II, och det kan du hitta här på Lux-Case. Med det så kan du ladda och använda din smartphone på ett säkert sätt när du är i trafiken, så att du inte blir en fara för dig själv och andra. Vi har också kablar och laddare i vårt sortiment om din laddare går sönder eller om du är bara ute efter en extra laddare att ha liggandes hemma. Detta och mycket mer kan du hitta bland våra tillbehör för Huawei Y6 II, så besök oss idag och skaffa alla dina produkter för Huawei Y6 II här på Lux-Case.se!