Huawei Y625

Huawei Y625
I april 2015 kom Huawei ut med sin nya 5-tums smartphone; Huawei Y625. Det som gjorde Huawei Y625 så speciell är att du får en 5-tums smartphone till ett väldigt billigt pris. Det är inte ofta man hittar en 5-tums smartphone till priset man får Huawei Y625 för. Bortsett från det så drivs Huawei Y625 av en Quad-core 1.2 GHz och har Android version 4.4 KitKat. En något gammal version nu när version 6.0 Marshmallow finns. Utöver det så har Huawei Y625 som nästan alla smartphones nuförtiden 2 kameror. En bakre kamera på 8 megapixel och en främre kamera på 2 megapixel. Man kanske inte ska förvänta sig så mycket tekniskt med Huawei Y625 för priset man får den för.

För dig som äger en Huawei Y625 kan du nu känna dig trygg att vi på Lux-Case.se har de skal, fodral och tillbehör du behöver för att kunna utnyttja din smartphone till det maximala. Skal till Huawei Y625 hittar du i olika material och färger som du kan välja mellan. Även Huawei Y625 fodral hittar du i olika material och färger så du ska kunna hitta det fodral som passar dig bäst. De tillbehör som finns här på Lux-Case.se till Huawei Y625 passar alla olika personer för er som tränar, åker mycket bil, mycket ute på vatten och mer. Bläddra ner och kolla vårt sortiment till Huawei Y625 och handla de billigaste skalen, fodralen och tillbehören på marknaden!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Huawei Y625 Skal

Du som har försökt hitta skal till din Huawei Y625 kan nu äntligen andas ut. Du kan nu hitta skal till Huawei Y625 här på Lux-Case.se av bra kvalité till billiga priser. Det som är så bra och så enkelt med skal till smartphones är att de är bara att sätta på telefonen. Sedan har du minskat risken att din smartphone ska gå sönder drastiskt. Dessutom hittar du skalen här på Lux-Case.se till Huawei Y625 i massa olika material som ger olika grader av skydd. Men förutom det så finns skalen i massa olika färger att välja mellan så du kan antingen välja din favorit färg eller så tar du det skal som passar bra ihop med telefonen. Så gå in och kolla bland de skal som finns till Huawei Y625 idag!

Huawei Y625 Fodral

Om du känner att skal inte ger ett tillräckligt skydd kan du alltid vända dig till fodralen. Skillnaden mellan ett skal och ett fodral är att ett fodral skyddar både framsidan och baksidan av din telefon, där ett skal bara skyddar baksidan av telefonen. Det som gör att fodralen är så populära bland smartphone användare är att för det första är dom väldigt snygga att ha, men även också att det ger ett suveränt skydd då allt fler smartphones är känsliga mot stötar och slag. Alla fodral som du hittar här till Huawei Y625 finns i olika typer av läder att välja mellan, men även också i olika färger och mönster. Så du har en mängd av olika fodral att välja mellan så att du har ett fodral för olika event. Gå in och kolla bland våra fodral idag och ge din Huawei Y625 ett dubbel täckande skydd.

Huawei Y625 Tillbehör

Även på denna sida där du hittar skal och fodral till Huawei Y625, så kan du även hitta massa tillbehör till Huawei Y625. Saknar du en laddare eller har den gått sönder så kan du hitta en ny här på Lux-Case.se, även om du bara saknar en kabel kan du handla det här. Du kan också handla ett par kvalitets hörlurar här på denna sida till Huawei Y625 om du är missnöjd med de hörlurar som följde med telefonen. Dessa två produkter och många fler kan du hitta här på Lux-Case.se till Huawei Y625. Gå in och kolla idag och uppgradera din produkter som du fick med din smartphone så du kan uppskatta din telefon som den ska uppskattas.