Huawei Y6II Compact

Huawei Y6II Compact
Huawei Y6II Compact

Huawei har tagit smartphone industrin med storm och pumpar ut nya smartphones ut på marknaden. I juli 2016 annonserade Huawei ut sin smartphone Huawei Y6II Compact, en ny version av Huawei Y6II. Telefonen har en 5-tums LCD-display med en upplösning på 1280 x 720 pixlar med en pixeldensitet på 294ppi. Huawei Y6II Compact använder sig självklart av Android som operativsystem och den använder version 5.1 (Lollipop), och med dess MediaTek MT6735P chip och dess 1.3 GHz Quad-Core processor får telefonen dess kraft. Telefonen har ett 2 GB RAM och ett lagringsutrymme på 16 GB som i sin tur kan utökas om det inte är tillräckligt, med hjälp av ett mikro-SD minneskort upp till 128 GB. Huawei Y6II Compact har en 13 megapixel primärkamera och en framkamera med 5 megapixel.

Nu kan du handla de skydd och tillbehör som du behöver för din Huawei Y6II Compact här på Lux-Case.se! I vårt sortiment kommer du hitta skal och fodral som du kan använda för att skydda telefonen och i vårt sortiment av tillbehör kommer du hitta allt från kablar och laddare till biltillbehör och portabla laddare.

Gå in och kolla i vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör för Huawei Y6II Compact och handla det du behöver idag!
Huawei Y6II Compact Skal

Letar du efter ett skal till din Huawei Y6II Compact? Då har du kommit helt rätt! Här på Lux-Case kommer du hitta en drös av olika typer av skal för Huawei Y6II Compact som kommer ge ett stabilt skydd mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma och de kommer även i olika färger och motiv som man kan välja mellan. Är det ett simpelt skal av silikon som du vill ha eller ett mer robust skal tillverkad av flera material? Kolla bland våra Huawei Y6II Compact skal och köp ditt idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.