Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Huawei

På samma sätt som Huawei ger bra valuta för pengerna på välbyggda smartphones, siktar vi här på Lux-Case att erbjuda skal och tillbehör för alla Huaweis populära modeller för bra priser och med snabb, gratis leverans. Vi erbjuder ett stort urval av mobilskal för Huawei Honor, Huawei Sonic, Huawei Ascend och många andra modeller. Förutom skal för Huawei-telefoner har vi också ett stort urval av universella produkter som stativ, ställ, läderfodral och jogging-armband. Vi säljer också skärmskydd för alla nuvarande Huawei-telefoner. Dra nytta av vår gratis leverans och beställ dina tillbehör nu!

Bläddra igenom tillbehör för alla Huawei produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Huawei Mobilskal

Köp dina mobilskal till Huawei billigt online – Lux-Case.se har ett massivt urval av skal, fodral och andra tillbehör för din Huawei Ascend, Sonic, Honor eller MediaPad. Innan du kastar dig in i havet av mobiltillbehör kan vi ta en titt på företagets historia. Det grundades i Shenzen 1987 och ägs av sina anställda. På relativt kort tid har de lyckats etablera sig mer än väl - De är världens största tillverkare av telekommunikationsutrustning och servar 45 av världens 50 största teleoperatörer. På senare år har de satsat stort på R&D (Research & Development - Forskning och utveckling) och har 20 forskningsinstitut världen över, inklusive ett i Kista i Stockholm med 350 anställda. Om du är en av många som har en mobiltelefon från dem så kan vi härmed erbjuda dig:

Skal till Huawei Ascend G6

Skal till Huawei Ascend P7

Skal till Huawei Ascend P6

Skal till Huawei Ascend P2

Skal till Huawei Ascend P1

Skal till Huawei Ascend Y300

Skal till Huawei Ascend G510

Skal till Huawei Ascend G610

Skal till Huawei Ascend G700

Skal till Huawei Ascend G330D

Huawei Tillbehör

Mobiltillbehör till Huawei kan förlänga din enhets liv, omvandla dess yttre och fylla praktiska funktioner. Vill du veta mer om företaget? Ok: Sedan 1997 har de expanderat sin internationella sida och sedan 2010 har de tillverkat smartphones. Huaweis ambition är att bli en av de tre största mobiltelefontillverkarna till år 2015. En stor satsning är inom etablerande marknader, som Indien och hemlandet Kina, men även USA och Europa. Forbes listade företaget på sin globala "Fortune 500"-lista för första gången 2010, på plats 397. Året efter hade Huawei klättrat till 352. Med 140,000 anställda, klienter i 140 olika länder och en omsättning på ~215 miljarder kronor (2011). På kort tid gick de från att vara nästan totalt okända till att vara ett populärt alternativ bland Android-användare, kända för telefoner med väldigt bra pris-till-prestanda-ratio.

Ett bra exempel på deras prisvärda modeller är Ascend-serien, som fortsätter att imponera med modeller som Ascend P6 – Vid släppet var den världens tunnaste smartphone, som trots sin brist på tjocklek kom med hårdvara som kunde jämföras med andra modeller i toppskiktet och ett pris som slog vissa i mellanskiktet! Denna trend fortsätter för denna ”underdog” i mobilbranschen. Vi har lyckligtvis en enorm mängd tillbehör till Huawei Ascend, så du behöver inte oroa dig för att de ska vara svårare att hitta än för andra tillverkare. Huawei mobiltillbehör inkluderar bland annat displayskydd, fodral, väskor, påsar, hörlurar, laddare, kablar och mycket, mycket mer.