iPad 1

iPad 1

iPad - Skal, Fodral & Tillbehör - Vi har över 700 olika produkter för att du ska kunna skydda, styla och använda din iPad på ett optimalt sätt. Förutom skal, väskor och fodral har vi en mängd olika Apple iPad-tillbehör i vårt sortiment. Allt är redo för att skickas till din dörr samma dag som beställningen läggs, helt utan extra kostnad! Du hittar accessoarer till alla modeller av iPad, så om du hamnat fel kan du klicka vidare till 2-4 här nedan eller övriga modeller via menyn.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPad 1

Apples iPad tog verkligen världen med storm vid lanseringen för några år sedan. Med nyskapande sätt att utforma surfplattor har Apple verkligen lyckats positionera sig själva som världens största producent av dessa enormt populära tablets. Succéen har inte varit något att förbise och vi här på Lux-Case.se är även vi oerhört förtjusta i Apples underbarn. Vår produktlinje till iPad är därmed väldigt omfattande, med ett djup som är svårt att finna hos andra produkter - Smartphones eller tablets.

 

Efterfrågan är som alltid enorm när det gäller Apples produkter, och det avspeglas tydligt i vårt utbud av iPad-tillbehör och fodral, där du finner allt ditt hjärta önskar i färger, former och läckra material. Du finner således allt från roliga och galna iPad-fodral, till mer seriösa varianter, såsom aluminiumskal, läderfodral och mycket, mycket mer – Allt på Lux-Case.se

 

När du äntligen har en iPad i din ägo och ett stiligt skyddsfodral så kanske du söker fler tillbehör? Sök ej mer! Vi har vad du behöver. För att slippa vulgära rispor och flottiga fingeravtryck över den sköra skärmen föreslår vi en skyddsfilm, som blir dess livvakt. Låt ett tunt lager plast ta emot skadorna, medan skärmen vilar lugnt under ytan. När du har funnit accessoarerna du söker till din iPad så kan vi glädja dig med att frakten är 100% betald av oss! Det är det minsta vi kan göra för våra älskade kunder.

 

För iPad 2 – Klicka här

För iPad 3 – Klicka här

För iPad 4 – Klicka här

För iPad Mini – Klicka här