iPad 2

iPad 2
IPad 2 är uppföljaren till den revolutionerande första upplagan - Apple iPad. Perfekt för att surfa nätet, spela spel, se på film och mycket mer än så. Den följer samma koncept som föregångaren, men har en kraftfullare insida. Här på Lux-Case.se har vi Nordens största utbud på tillbehör till din iPad 2! Vi har alla slags tillbehör du kan tänkas behöva. Spana speciellt in våra snygga, funktionella skal och fodral. De finns i alla möjliga färger och material.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fodral till iPad 2

Fodral till iPad 2. Andra generationen av Apple's iPad är snabbare, tunnare och finns även i vitt. Gjord för att konsumera digital media som böcker, nyheter, musik, film, spel, internet och mer därtill. Skärmen är både tunnare och lättare, men starkare än den första generationens. Du kan koppla din iPad 2 till TV:n för att få större display. En annan nyhet med iPad 2 är den frontmonterade kameran som tillåter videosamtal. På så sätt kan du ta med din iPad 2 med dig var som helst. Men då kan du behöva skydd till din surfplatta, ett skydd som Lux-case fodral som kommer att skydda din surfplatta mot exempelvis damm, smuts och repor. Förutom skydd som den skapar få du en helt ny stil och upplevelse. Så skapa en egen look och stil till din iPad 2 med fodral till iPad 2 idag!

Skal, Påsar & Väskor

Vi erbjuder nordens största skal, fodral och tillbehör av högkvalitativa produkter. Skal kan mer än bara skyddar. Det ger din surfplatta en snygg stil och tuff attityd och förlänger faktisk livslängden på din surfplatta  också. Tänk dig att om du skulle råka tappa din iPad på marken eller råka slå den mot bord kanten, utan skal till iPad 2 kommer din surfplatta att få bucklor eller annat. Vårda din platta redan idag och ge din iPad 2 extra skydd med Lux-case skal idag. För dig som söker efter ett heltäckande skydd för sin surfplatta föreslå vi påsar eller väskor till iPad 2, som kommer med många olika varianter som du kan välja bland. Allt från läder till plast kan du finna här hos Lux-case.se med iPad 2 påsar och väskor! FRI FRAKT!!!

Tillbehör och Gadgets

På Lux-Case.se har vi över 600 tillbehör till din iPad 2. Ett skal, fodral eller en väska är ett måste för den som vill bevara sin surfplatta i gott skick! Vare sig du föredrar något simpelt, men effektivt eller något mer flashigt så har vi många alternativ för dig. Vad gäller färgval så har vi en brokig samling - Någonting för alla! Men söker du efter något annat? Kanske tillbehör till iPad 2. Lux-case tillbehör och gadgets finner du under tillbehör-kategorin, där kommer du att finna hundratals roliga och praktiska produkter som du kan ta del av. Sladdar, pennor, reseadapter, Opening tools och mycket mer. Lux-Case.se erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt och snabb leverans! Om något går snett är det bara att kontakta vår kundservice på 040 66 88 008.