iPad 3

iPad 3
iPad 3 - Apples iPad-produktlinje är utan tvekan de mest sålda surfplattorna genom tiderna. När iPad 3 släpptes hade dess föregångare, iPad 2, redan satt ribban ganska högt. Men det var många som insåg potentialen i iPad 3, likaså vi här på Lux-Case, så passa på att försäkra din surfplatta från smuts, repor och skador. Vi har nu över 800 olika tillbehör, skal, fodral och displayskydd för din iPad 3 - som även passar iPad 4.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPad 3

Den första surfplattan från Apple med deras så kallade "Retina"-skärm, vilket ger en mycket skarpare bild. Prestandan är, som vanligt från Apple, väldigt hög. Att surfa nätet på en iPad är en härlig och stimulerande upplevelse. Se på film i otrolig kvalitet var du än är! Köp ett stativ från Lux-Case.se, så slipper du sitta och hålla i surfplattan under tiden.

För din iPads skull bör du även skaffa ett skal eller fodral som både ökar hållbarheten och ser snyggt ut! Vi på Lux-Case.se har störst utbud på mobilskal och tillbehör i hela Sverige! I vårt stora sortiment finns självklart exklusiva skal även för iPad 3 – med mönster och unika designer likväl som stilrena, enfärgade skal. Passa på att köpa displayskydd för att slippa fula repor i skärmen. Om du behöver en väska, laddare eller andra tillbehör så har vi det med! Alltid garanterat lågt pris, hittar du ett lägre så ger vi dig samma! Står något inte rätt till? Kontakta vår kundservice. Våra leveranser går på 1-3 arbetsdagar och frakten är FRI!