iPad 4 Skal

iPad 4 Skal
iPad 4-Skal - Här finnes alla våra höljen till din iPad 4, så det är bara att välja och vraka! Den finaste färgen, den säkraste formen, det mest inspirerande trycket - Kvalifikationerna är olika för olika människor, så vi bistår med alternativ till alla! De passar även perfekt till föregångaren iPad 3!
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
 1. Hårdskal - Transparent (Grå) Skal för iPad 3/iPad 4
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 209,00 SEK
 2. Hårdskal - Transparent (Rosa) Skal för iPad 3/iPad 4
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 209,00 SEK
 3. Mjukskal Smart Cut (Orange) iPad 3/iPad 4 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 199,00 SEK
 4. Mjukskal Smart Cut (Röd) iPad 3/iPad 4 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 199,00 SEK
 5. S-Line (Orange) iPad 3/iPad 4 Silikonskal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 199,00 SEK
 6. Smart Cut - Soft (Orange) iPad 3 / iPad 4 Skal
  Special Price 59,00 SEK Regular Price 189,00 SEK
 7. CandyColor Hard Shell (Light Blue) The New iPad 3 Case
  Special Price 161,00 SEK Regular Price 209,00 SEK
 8. Kinder (Svart) Ultrasäkert iPad Skal
  Special Price 299,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 9. Kinder (Blå) Ultrasäkert iPad 2-4 Skal
  Special Price 299,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
Visa som Grid Listvy

9 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

iPad 4 Skal

Apples iPad 4 är en grym surfplatta mer fantastisk kraft trots sin storlek. På den 9.7 tums Retina-skärmen ryms 2048 x 1536 pixlar som ger en otrolig bild. Med en så bra surfplatta behöver du också ett bra skydd, som dessutom kan förhöja upplevelsen av din iPad. Hos oss på Lux-case.se hittar du iPad 4 skal i snygg design och snygga färger i en rad olika utföranden. Dessutom passar alla våra skal till iPad 4 även iPad 3. Vi erbjuder dig bra kvalitet till bra pris, och dessutom har vi fri frakt på alla beställningar! När du köper ett skal till iPad 4 på Lux-case.se får du den bästa dealen. Passa på att kolla in våra andra tillbehör till iPad 4 och beställ hem allt du behöver till din surfplatta.

Vi har skal för alla åldrar

Har du köpt en iPad 4 till dig själv eller barnen? Ingen fara, vi har skal anpassade för alla åldrar. Våra barnsäkra skal är utrustade med ett extra tjock skal för att tåla hårda fall och dunsar, och med en upphöjd ram runt skalet får skärmen ett bra skydd mot repor och sprickor. Ännu mer praktiskt är det inbyggda skummgummihandtaget, som har hela tre funktioner; det gör skalet ännu mer stötsäkert, det gör surfplattan lätt att bära med sig även för barnen, och det fungerar även som ett stativ! Med ett stativ kan ni enkelt ställa upp er iPad 4 för att kolla på barnens favoritfilmer och barnprogram. Skalet finns i svart men även de härligt klara färgerna ljusblå och ljusrosa. För dig som köpt iPad 4 till dig själv har vi givetvis flera olika skyddande skal i snygg design att välja mellan. Sätt en personlig prägel på din iPad 4 och välj ett skal som speglar dig och din stil. Din surfplatta blir en extra accessoar! Om du vill ha ett unikt utseende ska du kolla in Rose Lines skal med fina snirkliga mönster som smälter samman med din iPad 4. Finns i både rött och blått. Du kan också välja mellan skal i hårdplast och mjuk silikon, som båda ger ett bra skydd mot fula repor och sprickor. Electron Wave har ett coolt skal i blått som är tillverkat i 100 % silikon som är anti-statiskt och dammsäkert.

Extra bra skydd och smarta funktioner

Om du vill ha det bästa skyddet till din iPad 4 är Amor Stands lila skal som täcker både baksidan och ramen runt skärmen. Skalet har två skickt; ett mjukt skal närmast surfplattan som gör att den landar mjukt, och ett yttre skal i hårdplast som tar den ”första smällen” om du råkar tappa surfplattan. Alla våra fodral kommer med ett inbyggt kickstand som fungerar som ett stativ. Det gör att du enkelt och smidigt kan ställa upp din iPad 4 och titta på filmer och serier helt handsfree, till och med att videosamtal med vänner och familj. Bara att luta dig tillbaka och njuta av din favoritserie! Vänta inte med att köpa ett skyddande iPad 4 skal, beställ hem ditt skal från Lux-case.se redan idag.