iPad 4

iPad 4
iPad 4 - Den senaste i ledet av Apples storsäljande surfplattor. Den har en betydligt snabbare processor är sin föregångare, uppgraderad WiFi och Apples nya Lightning-kontakt. På Lux-Case.se har vi alla tillbehör du vill ha till din tablet! Spana in våra tilltalande och funktionella fodral och utnyttja att frakten är GRATIS! - PS. Apples iPad 3 har samma dimensioner, så alla skal passar båda två!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fodral till iPad 4

Fjärde generationens iPad, i folkmun kallad för iPad 4. Utrustad med en 9.7" (diagonalt) så kallad Retina-skärm, vilket Apple kallar skärmar med en tillräckligt hög upplösning och pixeldensitet för att man inte ska kunna se någon pixelering på vanligt visningsavstånd. Den har fyra gånger fler pixlar än iPad 2. Utöver det, även en Apple Swift dubbelkärnig processor på 1.4 GHz, 1 GB RAM, en 5 MP HD-kamera på baksidan och en något svagare kamera på framsidan. Självklart håller vi på Lux-Case.se måttet och erbjuder allt du kan tänkas behöva till din iPad! Vi har ett stort utbud av väskor, fodral, skyddsfilm, stativ, bilhållare, laddare, billaddare och skal i alla tänkbara färger. Vitt, rött, svart, blått, grått, rosa, lila, orange, grönt, brunt, leopard, krusidull  – allt möjligt!

Skal, Påsar & Väskor

Söker du efter skal till iPad 4? Är det Silikonskal? Plastskal? Eller TPU-skal du letar efter? Vi på Lux-case erbjuder snygga iPad 4 skal med högkvalitet. Skalet kommer bland annat att skydda din surfplatta mot damm, smuts, kladdiga fingrar och repor på baksidan, på sidorna av sin platta. Din iPad 4 kommer att hålla vid liv och med bra skick om du skaffa dig Lux-case skal! För er som söker efter ett heltäckande skydd ha vi iPad 4 påsar och väskor att erbjuda. Snygga och praktiska väskor som du kan ha med när du till exempel reser eller annat. Våra väskor och påsar till iPad 4 kommer med tiotals färger och modeller. Kika gärna online hos oss idag på Lux-case.se och få GRATIS LEVERANS hem till din brevlåda!

Tillbehör och Gadgets

Tillbehör till iPad 4. Här finner du alla kreativa och praktiska iPad 4 tillbehör från Lux-case.se. Här kommer du att finna allt från touch pennor till fjärrstyrda bilar till din iPad 2. Vi har också en 100% prisgaranti som innebär att om du hittar samma produkt för ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det gladeligen! Sedan har vi snabb frakt som dessutom är GRATIS! Skulle du stöta på något problem kan du alltid kontakta vår kundservice 10:00-16:00 varje dag.