iPad Air 2 Fodral

iPad Air 2 Fodral
Fodral till Apple iPad Air 2. Ett heltäckande skydd är ett smart sätt att ha till sin platta. Apple iPad Air 2 fodral är framtagen av hög kvalitativa material som läder, plast, silikon, tyg och annat. Fodral ger din smartphone en helt ny look och du kan göra mer med fodral än skal. Till exempel har vissa modeller inbyggt stativ som du kan använda för att ser på saker i stående höjd eller om du vil ser på film eller annat. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst mellan kl. 10.16 på alla vardagar! Vi erbjuder på frakten!
Visa som Grid Listvy

10 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
Produkttyp
 1. Universal Fodral till Tablets 24.5 x 19cm - Kaffe
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 249,00 SEK
 2. Universal Fodral till Tablets 24.5 x 19cm - Grön
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 249,00 SEK
 3. Universal Fodral till Tablets 24.5 x 19cm - Orange
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 249,00 SEK
 4. Universal Fodral till Tablets 24.5 x 19cm - Röd
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 249,00 SEK
 5. African Tribal iPad Air 2 Tyg Fodral - Blå Ren Röd Snö
  Special Price 249,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
 6. Marx (Röd) iPad Air 2 Flip-Fodral
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 349,00 SEK
 7. Marx (Grå) iPad Air 2 Flip-Fodral
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 349,00 SEK
 8. Marx (Svart) iPad Air 2 Flip-Fodral
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 349,00 SEK
 9. Deluxe (Het Rosa) iPad Air 2 Fodral
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 349,00 SEK
 10. Bull (Svart) iPad Air 2 Fodral (Äkta Läder)
  Special Price 479,00 SEK Regular Price 599,00 SEK
Visa som Grid Listvy

10 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

iPad Air 2 Fodral

För att du ska kunna njuta av och använda din iPad Air 2 så länge som möjligt, krävs det att du skyddar den bra. Med ett fodral får du en heltäckande sköld runt din surfplatta och slipper fula och kostsamma skador som repor, sprickor och andra stötskador. På Lux-case.se har vi ett unikt sortiment av iPad Air 2 fodral i snygga modeller och utföranden, allt för att du ska hitta det fodral som passar dig. Matcha fodralet med din stil och gör din surfplatta till en snygg accessoar! Våra fodral är anpassade efter den exklusiva designen hos iPad Air 2, och därför kommer du fortfarande åt alla knappar och portar även när fodralet är på. Eftersom du alltid får fri frakt hos oss på Lux-case.se blir ditt köp en bra investering. Allt du hittar på vår hemsida har vi på lager för att du ska kunna få hem ditt fodral så snabbt som möjligt. Kolla in vårt utbud av iPad Air 2 fodral och lägg din beställning redan idag!

Fodral i snygg design med smarta funktioner

Ett bra skydd till din iPad Air 2 är viktigt – men lika viktigt är det att fodralet är snyggt. I vårt sortiment hittar du fodral till iPad Air 2 i snygga modeller och designer i olika färger och med olika motiv. För ett exklusivt utseende finns Marx plånboksfodral med snyggt krokodilskinnsmönster. Och ja, du läste rätt, fodralet fungerar även som en plånbok! Vi har fodral i allt från rött och orange till snygga mönster med ett unikt utseende. Vill du ha ett slittåligt och elegant fodral ska du kolla in Bulls fodral i läder. Även här medföljer korfack och du kan välja om du vill ha det i brunt eller svart läder. Flera av fodralen har inbyggda magneter som gör att det alltid håller sig på plats. Med fodralen får du ett inbyggt stativ, en riktigt smart funktion som gör att du enkelt kan ställa upp din surfplatta och kolla på film och serier eller ha videosamtal med nära och kära. Pricken över i:et är att du kan göra det helt handsfree. Inga fler skakiga bilder, utan du kan lugnt och bekvämt kolla på din favoritserie samtidigt som du exempelvis diskar. Det enda du behöver göra är att vika locket till fodralet och du har ett stabilt stativ till din surfplatta.

Fodral med inbyggt tangentbord

Ett fodral som har allt i ett är Feldborgs fodral med inbyggt internationellt tangentbord. Givetvis medföljer det inbyggda stativet, så du kan använda din iPad Air 2 precis som en dator! Tangentbordet är avtagbart och har en inbyggd magnet som gör att du enkelt kan ta loss det vid behov, men det sitter fortfarande säkert på plats när du behöver det. Du kan dessutom använda fodralet som en portfölj och plånbok, då det finns inbyggda fack för kort, dokument och sedlar. Detta fodral är perfekt för dig som använder din iPad Air 2 i jobbet och skolan. Finns i de snygga färgerna svart, rött och gult. Köp till iPad Air 2 fodral på Lux-case.se och ge din surfplatta det skydd den förtjänar, och du får dessutom smarta funktioner på köpet! Kolla in vårt utbud av övriga tillbehör till iPad Air 2 och beställ hem allt du behöver redan idag.