iPad Air Skal

iPad Air Skal

Äntligen är det dags att köpa ett iPad Air skal som håller surfplattan säker från rispor, smuts och kladd. Våra skyddsskal för iPad Air är billiga, men fortfarande väldigt högkvalitativa och snygga! Gör den tåligare mot stötar och fall, samtidigt som den får ett nytt yttre utseende, kanske med ett trendigt mönster, ett vackert motiv eller din favoritfärg? Med ett iPad Air skal kan du redan ha ökat dess livslängd avsevärt! För extra stötdämpning har vi iPad Air silikonskal och TPU-skal, men om du vill ha något extra hårt och tåligt kan vi erbjuda iPad Air metallskal, iPad Air träskal och iPad Air plastskal. Du kan få båda sorternas skydd i ett, i form av kombinationsskal till iPad Air. Alla finns i flera kulörer och stilar, så du kan hitta ett extra tilltalande med rejält skydd.

21 artiklar

per sida

21 artiklar

per sida

iPad Air Skal

Den nya tabletten från Apple behöver, naturligtvis, ett nytt skal, utan rätt typ av skyddsanordning blir den lätt skadad och, oh boy, en skadad iPad kan hålla dig sysselsatt länge och kosta många slantar att laga. Så du kommer att spara pengar genom att köpa högkvalitativa skal till iPad Air nu genom Lux-Case.se - Vår butik har ett mycket brett sortiment av skal som är framställda av olika material. Silikonskal, hårdskal, bumpers, läderfodral, samt en hel del andra iPad Air skal!

Silikon och TPU

Tillverkade av silikon eller TPU gör att skalen är mjuka, bekväma, hållbara, halkfria, flexibla, ger ett effektivt skydd och utmärkt stötdämpande. iPad Air Silikonskal ger en perfekt passform för att skydda din tablet, samtidigt ges den ett elegant utseende och känns fantastiskt. Detta material används även i iPad Air kombinationsskal, som består av minst två material av olika kompositioner. Dessa är lämpliga för de som medvetet riskerar att skada sin surfplatta. Gör dig själv en tjänst och köp ett hybridskal till iPad Air av TPU och polykarbonat redan idag!

Hårdskal till iPad Air

Hårdplast har sina egna fördelar, även om de inte är like effektivt skyddande som silikonets stötfångande effekt, ger de en rejäl kamp för smuts och repor. Ett iPad Air skal i plastmaterial som polykarbonat är rejält stryktåligt, plus att fördelarna med en hård och plan yta gör det lätt att utsmycka med en vacker bild, eller ytdekorationer. Dessa kan vara saker som tyg, blänkande, konstgjorda ädelstenar och så många andra otroligt underbara stilar med kreativa dekorationer.

Bumpers för iPad Air

Det finns en speciellt slags skal som är välkänt för sitt coola utseende och funktion. Vi snackar om en iPad Air bumper, som vanligtvis framställs i aluminium eller silikon och sitter likt en krans kring din surfplatta. Där fyller den samma funktion som stötfångaren på din bil, utan att täcka hela baksidan som ett vanligt skal. Vissa av dessa är rejäla pjäser som kräver montering med medföjande verktyg, medan andra enkelt kan klickas fast på plats. Skyddskal till iPad Air av den här typen är mer populära bland smartphones, eftersom många vill ha ett mer funktionellt <a title="Fodral till iPad Air" href="http://lux-case.se/ipad-air-fodral.html">fodral till iPad Air</a>.

Lux-Case.se Erbjudanden

När du beställer från oss kan du dra nytta av de fördelar vi erbjuder: snabb och gratis frakt, en rad olika betalningsmetoder, 30 dagars återköp, prisgaranti, dagliga leveranser, Sveriges bästa utbud, samt vänlig kundservice. Om iPad Air skal inte är vad du letar efter kanske en annan kategori är bättre lämpad? Bläddra enkelt vidare genom navigationsfälten högst upp!