iPad Air

iPad Air
Den femte generationens surfplatta från Apple är inte bara en uppgradering av hårdvaran, den är även extra tunn och lätt, därav namnet. Vi har ett stort utbud av tillbehör och skal till iPad Air, så du kan skydda den med skräddarsydda bakskal eller varför inte ett iPad Air fodral av äkta läder och skinn? Eftertraktade designer och färger finnes med särskilda egenskaper, så som inbyggda stativ eller fickor för kringutrustning, kort och pennor. Du kan ge din tablet ett fräscht utseende på samma gång som den blir beskyddad från att repas, smutsas ned och stötas - Allt som behövs är ett iPad Air skal eller fodral! Du får gratis frakt på allihop, så passa på - Ta två! För ett totalt skydd bör du kombinera med ett displayskydd till iPad Air.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPad Air Fodral

Efter fyra generationer av ”vanliga” iPads har nu Apple släppt den första med ett eget namn – Air. Vi är, som alltid, redo med splitternya iPad Air fodral och tillbehör! Vi känner igen titeln från deras laptops, MacBook Air, som är den tunnare och lättare versionen av MacBooks. Även här gäller det en extra tunn och lätt surfplatta, som trots sin smidigare utformning även har begåvats med kraftfullare hårdvara. Våra iPad Air fodral är såklart speciellt framtagna för att passa perfekt, även för den här tunnare utgåvan. Ett populärt sätt att försvara en hel tablet, inklusive skärmen, är med ett gult iPad Air fodral. Dessa delar många av iPad Air-skalens beskyddande egenskaper, men har även den ökade fördelen av att ha en lucka som kan stängas över skärmen när den inte används, samt i många fall konverteras till ett stativ. Med blåa eller gröna fodral till iPad Air gör du den inte bara snyggare, du gör den även mer funktionell. Flippa upp stativet och du har en lättöverskådlig tablet var du än befinner dig! Äkta iPad Air läderfodral av nöt-skinn i svart är ett exklusivt sätt att bevara dess nyskick så länge som möjligt. Utförandet är lika stilrent och smidigt som man kan förvänta sig av en Apple-produkt med Air i namnet. Den kan göras ännu mer funktionsenlig med rätt iPad Air fodral i turkost. Den väger nästan 200 gram mindre än sin föregångare och är 2 centimeter tunnare. Om du tycker att den känns mer ömtålig tack vare sitt nya utförande kan du alltid rusta upp den med ett lila iPad Air fodral.

iPad Air Skal

Varför bör du försvara din platta med ett skal till iPad Air? Hårdvaran har som sagt fått ett lyft, inte minst i form av det nya chippet som driver enheten. Det är Apple A7 vi talar om, som är utrustat med en tvåkärnig Cyclone-processor baserad på ARM v8 och klockad till 1.3 GHz. Med iPad Air skal kan du se till att hårdvaran får ett långt och lyckligt liv, som även inkluderar en fyrkärnig grafikprocessor – PowerVR G6430. Ett iPad Air skal lämnar kameran fri, som är utrustad med 5MP i upplösning, samt alla funktioner vi har kommit att förvänta oss, så som autofokus, HDR, geo-tagging och videoinspelning i Full HD. Vilket slags iPad Air skal är bäst för att göra alla dessa komponenter stöttåliga? Vi föreslår antingen ett iPad Air silikonskal eller ett som är tillverkat av det snarlika materialet i form av ett iPad Air TPU-skal, dessa är även resistenta mot statisk elektricitet och flott. För övrigt kan du ha upp till 128 GB i lagringsutrymme i den här surfplattan och det finns 1 gigabyte i RAM. Se till att ingenting krossas, använd ett iPad Air skal för ökad livslängd.

iPad Air Tillbehör

iPad Air tillbehör är väldigt användbara, snygga och innovativa. Låt oss titta på ett exempel. Skärmen är densamma som i förra utgåvan, nämligen en IPS LCD med upplösningen 1536 x 2048, vilket över sina 9.7” ger en pixeldensitet på ~264 pixlar per tum. Glaset över displayen är en slags represistent glas med oleofobisk ytbeläggning, men trots detta sker det många olyckor. Säkra den ytterligare med ett displayskydd till iPad Air, så kan du slappna av i vetskap om att ditt iPad Air skärmskydd håller den fri från skavanker. Det finns andra iPad Air tillbehör som är minst lika lämpliga! Sist men inte minst så har operativsystemet uppgraderats. Det är Apple iOS 7.0.3 som gäller redan från start, med alla dess nya finesser och funktioner. Den här surfplattan är mer än en leksak, det är en livskompanjon som heter duga! Egentligen heter den iPad Air, men vi kan kalla den ”duga” om du lovar att inte berätta det för Apple. Det här är platsen för alla iPad Air tillbehör, fodral och skal med snabb leverans och gratis frakt! Lux-Case.se, där beställningar före 17:00 skickas samma dag!