iPad Mini

iPad Mini

iPad Mini - Nordens största utbud av tillbehör som iPad Mini-fodral, skal, väskor, displayskydd, laddare, bilhållare... ALLT! Gör din iPad mini till en maxi med rätt accessoarer. Den blir mer hållbar, mer funktionell och snyggare om du har det rätta fodralet eller skalet. Material som läder, silikon, hårdplast eller metall och massor av färger att välja bland. Vilken stil passar dig? Du kan matcha hörlurarna med fodralet och din USB-laddare. Alla tillbehör, skal och fodral till iPad Mini får gratis frakt!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Fodral till iPad Mini

Äntligen en mindre version av Apple's iPads! All funktionalitet av en stor iPad, men betydligt smidigare att bära med sig, då den är cirka två tum kortare på diagonalen. Släpptes i November 2012 Med 1 GHz tvåkärnig processor, 512 MB RAM och upp till 64 GB lagringsutrymme räcker den gott och väl till! Allt som saknas är ett snyggt skal eller fodral och kanske ett par tillbehör? iPad mini fodral både skyddar och skapa en helt ny look till sin surfplatta. Lux-case erbjuder silikonfodral, plastfodral, PU-läderfodral och många flera fodral till iPad Mini av högkvalitativa material. Exempelvis har vi ett läderfodral i turkos som har inbyggd korthållare och horisontalläge, för er som gillar att titta på film eller annat. Snygga mönster och färger kan du själv anpassa efter din egen stil och smak. Köp idag!

Skal, påsar och väskor

Skal till iPad Mini. För er som vill ha skydd på baksidan och på sidorna av iPad Mini, erbjuder vi på Lux-case snygga och trendiga iPad Mini skal som du kan välja bland hundratals av. Skal som vi erbjuder finns i några varianter som plastskal, silikonfodral, TPU-skal och några till, du kan också själv välja vilka färger du önska att ha. Sen har vi iPad Mini påsar och väskor som för er som vill ha ett heltäckande skydd. Vi har en mängd av varianter som du kan välja bland till ett riktig bra pris och superbra kvalitet. Handla online redan idag och få FRI FRAKT!!!s  

Tillbehör & Gadgets

Lux-Case.se har Sveriges största utbud på mobilskal och accessoarer, så det finns mycket att välja emellan! Med ett schysst skal kan du öka livslängden på din iPad Mini avsevärt. Glöm inte att köpa ett displayskydd, så du slipper repa skärmen oavsiktligt. Köp en bilhållare och använd den som GPS/musikspelare/dator medan du kör! Vi har även hörlurar (med eller utan mikrofon) i massvis av olika färger och former, så du kan matcha skalet. 
Om du klickar på ”FÅ RABATT” på sidan av siten och följer instruktionerna så bjuder vi på 5% av kostnaden. Dessutom har vi prisgaranti - om du hittar samma produkt billigare i en annan butik, så ger vi dig samma pris! Frakten hos oss är alltid kostnadsfri och dina produkter levereras på 1-3 arbetsdagar.