iPhone 3GS

iPhone 3GS
Om du har denna mobil så har vi resten! Här kan du köpa alla sorters attiraljer till din smartphone - Välj mellan hundratals iPhone 3GS skal, påsar, mobilväskor eller fodral till din iPhone 3G/S. Varierade kulörer, formgivningnar, beståndsdelar, besmyckningar – Vi har någonting för alla! Hitta det mobilskal till iPhone 3GS som tilltalar just dig. När telefonens framtid är säkrad är det dags att expandera. Du kan, till exempel, köpa ett sportarmband för joggingturen, en snitsig styluspenna, en ny hemknapp, en väggladdare eller ett stativ som fästes i din bils solskydd! Vi har massvis av alternativ, så du kan hitta vad just du behöver. Glöm inte att frakten är gratis på alla ordrar!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 3G/3GS

Är du ute efter tillbehör som fodral, påsar, skyddsfilm eller ett mobilskal till din iPhone 3GS, så har du kommit till rätt ställe. På Lux-Case.se ser vi alltid till att alltid ha ett uppdaterat och mångfaldigt urval av omslag, stötfångare och andra tillbehör, samt såklart skal för iPhone 3GS. Så vare sig du vill ha något galet, snyggt eller enkelt kan du vara säker på att det finns på Lux-Case.se. Vi rekommenderar att du införskaffar minst ett skyddshölje och en skyddsfilm till skärmen, eftersom det kan öka livslängden på din dyra telefon. Om du väljer att berrusta din mobil av säkerhetsskäl eller bara för att den ska få ett snitsigt och vasst utseende så är det här fortfarande rätt plats för dig. Vi har hundratals produkter i alla tänkbara färgnyanser, former och varianter. 

 

Efterfrågan hos oss är stor på exklusiva omslag som blingskal och läderfodral till iPhone 3GS, så vi kan erbjuda det bästa möjliga priset på exakt vad du vill. Finns samma produkt billigare i en annan butik? Då matchar vi det. Förutom sånt som skyddar och besmyckar din smartphone har vi gott om andra tillbehör! Om du behöver en laddare till bilen, resan, vägguttaget eller dylikt så kan vi erbjuda ett stort urval. På tal om bilen kanske du behöver en hållare, så du har smidig tillgång till telefonen. I vårt stora urval känner vi oss säkra på att vi har något som passar allas smak och budget. Vi erbjuder även fri frakt på alla ordrar och om du har några frågot kan du nå vår support 10:00-16:00 varje dag på 040 66 88 008. Fynda ditt iPhone 3GS-skal redan idag!