iPhone 4

iPhone 4

Lux-Case erbjuder ett enormt sortiment av högkvalitativa tillbehör och iPhone 4 skal - Vi har över 4400 produkter som är speciellt utformade för att förhöja din telefon. Detta genom att göra den snyggare, genom skal med skarpa färger, magiska mönster och makalösa motiv. Utbudet innehåller allt du behöver för att din smartphone ska kännas personlig och framhäva din egen stil. Om du älskar blått kan du hitta ett mobilskal till iPhone 4 som är dekorerat med blandade blommor i blåa nyanser. Vad sägs om ett rött silikonskal med mörka, röda ränder och räfflad textur? Kanske ett kombinationsskal av TPU och polykarbonat, som har bästa möjliga hållbarhet och kan rädda livet på din smartmobil. För att hålla hela skicket helt hållbart kan du använda ett skärmskydd till iPhone 4 utöver ditt schyssta iPhone 4-skal. Se även kategorier som biltillbehör, laddare och sportarmband!Här har vi Sveriges största utbud av iPhone 4-skal! För den nyare utgåvan, se iPhone 4S, men glöm inte att skalen till båda passar varandra! Det är här du hittar det bästa sättet att göra din smartphone mer slittålig, stötsäker och sist (men inte minst): snygg! Det finns så otroligt många formgivningar, färgnyanser och dekorationer att välja bland att alla kan hitta sin absoluta favorit. Skalens material kan ha varierande egenskaper, så som flexibilitet eller stabilitet, resistans mot fett och statisk elektricitet, ett utseende eller en form som gör dem unika. Bläddra igenom och hitta det som fångar blicken, det som går ihop med din outfit, det som ger det bästa skyddet eller det som är snyggast. TPU- och silikonskal till iPhone 4 har t.ex. den största stötabsorberingsförmågan, medan metallskalen är hårdast. För bästa försvar och för att uppnå vår mängdrabatt kan du kombinera med ett displayskydd till iPhone 4.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 4 Skal

Precis som namnet föreslår är detta en fjärde generationens i-telefon, från den innovativa teknikjätten Apple. Den kommer med en yttre design som satte standarden för de följande generationerna av både deras och andras smartphones. Det är en riktigt schysst design, men det skadar aldrig ha ett iPhone 4 skal på, speciellt om du vill uppdatera utseendet. Den kommer med en ram i rostfritt stål som huserar antennen och hårdvaran lagd mellan två paneler av kemiskt förstärkt glas av aluminiumsilikat, toppat med den underliggande svarta eller vita färgen. Det är vad som ger din iPhone samma stilrena design i som Apples övriga produkter, som iPad, iPod och iMac. För att försvara detta mekaniska under är det bäst att skaffa ett iPhone 4 mobilskal. Eller bara en iPhone 4 bumper? Den har en Apple A4-processor på 1HGz och 512MB eDRAM, vilket är dubbelt så mycket som dess föregångare. Den släpptes i 2010 men trots att den har några år på nacken känns den fräsch. Detta kan dels krediteras till den tidlösa designen, den fina skärmen samt att den kör iOS-versionen 7.0.4. Det finns ett alternativ för mobilskal till iPhone 4 och det är, närmare bestämt:

iPhone 4 Fodral

Man kan definitivt säga att den kommer redo med många funktioner och användningsområden, men för att komplettera bruket av din Apple-lur är det accessoarer som gäller! Ett alternativt sätt att ge den ett gediget skydd är genom ett delikat iPhone 4 fodral, här kan vi bjuda på hundratals av alternativ. iPhone 4 läderfodral är populära, många av dem har inbyggda stativ och andra finesser. Kortfickor, magnetflärpar, smartview-luckor, bärremmar, med mer! En fördel med fodralen är att de, till skillnad från skalen, även täcker framsidan av din mobil med sin lucka. På så vis hålls skärmen säker när telefonen inte används och således är ett skärmskydd inte lika essentiellt. Många älskar iPhone 4 plånboksfodral som kan säkerställa även dina kreditkort.

iPhone 4 Displayskydd

På tal om skärmen, den är närmare bestämt 3.5" och upplöst till 640 x 960 pixlar, vilket ger ~330 ppi. För att förhindra att den repas eller på annat vis skadas föreslår vi ett displayskydd till iPhone 4! iTelefonen är vidare försedd med en kamera som kan fotografera i 5 MP (2592 x 1936 pixlar), med autofokus, LED-blixt, geo-tagging, touch-fokus, HDR och videoinspelning i HD (720p). Ett iPhone 4 skärmskydd begränsas så klart inte detta på något vis.

iPhone 4 Mobiltillbehör

Om du är sugen på att ta en tur med din lur behöver du inte bli sur för att den inte kan sväva fritt i luften, vi har andra metoder för att uppnå samma effekt! Vare sig du för dig framåt på två hjul eller fyra kan du överse en selektion av iPhone 4 stativ & hållare. iPhone 4 bilstativ med flexibla armar tillåter dig att positionera din enhet exakt som du vill. iPhone 4 cykelhållare har samma praktiska funktion för din cykel! Rulla ner för vägen med din iPhone i högsta hugg, för att hålla koll på appar, träning, GPS, kartor, musik och mer! Sommarens roadtrip görs genast bättre med en smart navigatör, jukebox och uppslagsverk i form av din mobiltelefon. För att dessutom hålla batteriet på MAX kan du kombinera bilhållaren med en billaddare till iPhone 4.