iPhone 4S

iPhone 4S

Undersök vårt otroligt stora sortiment av mobiltillbehör, fodral och iPhone 4S skal i den här avdelningen av Lux-Case.se! Det är rent av Skandinaviens största utbud, med tusentals produkter av alla sorter. Du kan pimpa ut din smartphone med alla möjliga tillbehör, vars funktionalitet är alltid på topp och vars passform alltid är utmärkt. Gör den mer hållbar med skal eller iPhone 4S fodral, som kan fördelaktigt kan förvärvas i förvirrande många färgalternativ, med annorlunda, stiliga och moderiktiga formgivningar. Det finns stativ, cykelhållare, biltillbehör, sportarmband, hörlurar, mini-högtalare, USB-laddare, mobilväskor och mobilskal till iPhone 4S! Allting kan skickas hem till dig idag med gratis frakt!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 4S Skal

Detta är en femte-generations Smartphone från Apple. Den liknar till det yttre sin föregångare på pricken, men på insidan är hårdvaran förbättrad och detsamma gäller operativsystemet, vilket tillsammans gör 4S till en ny upplevelse i sig. Den här modellen var den första som fick den digitala assistenten Siri inbyggd, som har beskrivits som ett av de mest innovativa framstegen på mobilmarknaden på senare tid. Vi erbjuder många iPhone 4S skal av diverse anledningar. Om du äger den här telefonen vill du definitivt skydda den från skador som repor, stötar och smuts. Du vill antagligen också att den ska vara oemotståndligt läcker i sitt utförande, inte sant? Det är lättast att uppnå båda målen med ett iPhone 4S mobilskal från Lux-Case.se, där färgerna, formera och mönstren finns i fler varianter än någon annan stans. Allihop är speciellt tillverkade för just den här telefonen.

iPhone 4S Fodral

Apple har återigen överträffat sig själva med denna utgåva, som med trogen form kombinerar rå motoreffekt med läckra och väl genomförda designval. Hårdvarumässigt har den utrustats med en 800MHz processor, 512 DDR2 RAM och en stabil 8 megapixel kamera. För att ha ett yttre med lika mycket stil, elegans och kraft som det inre föreslår vi ett iPhone 4S läderfodral av äkta nötskinn, som ser till att din smarttelefon inte mottager några skavanker, varken stora eller små. Apple påstår även att denna telefon kan bearbeta grafik "upp till sju gånger snabbare" än föregångaren. Wow!

iPhone 4S Mobiltillbehör

Vi har attiraljer med en specifikt utformad passform för denna mobil. Vi har bland annat strömbanker, mobilväskor, hörlurar och mini-högtalare till iPhone 4S. Glöm inte att alla dina köp skickas direkt hem till dig med gratis frakt! Apples produkter håller alltid en extremt hög standard när det gäller kvalitet, så efterfrågan på iPhone 4S mobiltillbehör av samma kvalitet är naturligtvis väldigt hög, men på Lux-Case.se är vi ändå 100% redo att välkomna alla krav du som konsument kan ha på accessoarer och iPhone 4S-tillbehör. Vi håller en stram kvalitetskontroll och om du blir missnöjd kan vår support hjälpa dig varje vardag mellan 10:00 och 16:00. Vårt sortiment är stort och växer ständigt, så du kan hitta biltillbehör till iPhone 4S, cykelhållare, sportarmband och styluspennor – Bara för att nämna ett par saker!

iPhone 4S Displayskydd

Den här telefonen är en LED-bakbelyst IPS LCD med 16 miljoner färger och en upplösning på 640 x 960 pixlar över 3.5”, vilket ger dig en pixeltäthet på 330 ppi. Det finns många tillsatser som kan förbättra en modern smartphone och inte minst av dem är ett iPhone 4S displayskydd, då detta hjälper dig hålla skärmen lika fin som när du köpte den. Låt den tunna plastfilmen ta emot skadorna medan din telefon vilar under ett skärmskydd till iPhone 4S. Du kanske tror att ett lågt pris i kombination med en hög kvalitet är någon slags feberdröm, men du är fullt vaken just nu! Dessutom kan vi erbjuda dig gratis frakt på alla ordrar!