iPhone SE / 5 / 5S Fodral

iPhone SE / 5 / 5S Fodral
Får jag lov att fresta med ett läckert iPhone 5S fodral? Här finner du många olika varianter av fodralen för just din iPhone SE / 5 / 5S. Välj mellan olika typer - Frontflip, sidoflip, med eller utan bärrem, med eller utan stativfunktion, med eller utan stängningsflärp. Välj även mellan olika färger, former, texturer och mönster! Detta för att du ska kunna hitta något som passar just dig, kanske du vill ha ett grönt läderfodral till din iPhone 5? Eller ett rött flipfodral med kreditkortsfickor? Du hittar garanterat något du gillar och när det tillfället inträffar så levererar vi fodralet hem till dig, utan extra kostnad! Du hörde rätt, frakten är gratis.

Du får inte bara en helt ny, fräsch och originell look till din smartphone med ett lyxigt iPhone 5 fodral, du blir även försedd med ett skyddande lager av läder som läggs likt en sköld längs med telefonens yttre. Motverka reporna och nedsmutsningen innan de sker, allt som behövs är ett flipfodral till Apple iPhone 5 av genuint läder, alltså äkta skinn. iPhone 5 fodral är ett populärt sätt att säkra sin smartmobil!
Visa som Grid Listvy

Artiklar 73-86 av 86

Page
per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
Produkttyp
Material
 1. iPhone SE, 5, 5S Vintage designat fodral - Grå
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 329,00 SEK
 2. iPhone SE, 5, 5S Fodral med en unik retro design - Röd
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 3. iPhone SE, 5, 5S Fodral med en unik retro design - Blå
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 4. iPhone SE, 5, 5S Fodral med en unik retro design - Grå
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 5. iPhone SE, 5, 5S Fodral med en unik retro design - Brun
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 6. DG.MING iPhone SE, 5, 5S Fodral i äkta läder - Svart
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 7. DG.MING iPhone SE, 5, 5S Fodral i äkta läder - Röd
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 8. DG.MING iPhone SE, 5, 5S Fodral i äkta läder - Brun
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 9. DG.MING iPhone SE, 5, 5S Fodral i äkta läder - Ljus brun
  Special Price 279,00 SEK Regular Price 339,00 SEK
 10. Prestige (Blå) iPhone 5/5S Genuint Läderfodral
  Special Price 389,00 SEK Regular Price 489,00 SEK
 11. Napoleon (Vit) iPhone 5 & 5S Genuint Läderfodral
  Special Price 389,00 SEK Regular Price 449,00 SEK
 12. Comanche (Gul) iPhone 5 Genuint Läderfodral
  Special Price 409,00 SEK Regular Price 519,00 SEK
 13. Comanche (Rosa) iPhone 5 Genuint Läderfodral
  Special Price 409,00 SEK Regular Price 519,00 SEK
 14. Comanche (Vit) iPhone 5 Genuint Läderfodral
  Special Price 409,00 SEK Regular Price 519,00 SEK
Visa som Grid Listvy

Artiklar 73-86 av 86

Page
per page
Sätt fallande sortering

Fodral till iPhone SE & iPhone 5/5S

För vissa är det perfekt med ett skal till sin smartphone, för andra är det bästa ett fodral till iPhone 5/5S. Ett fodral kan ha vissa speciella egenskaper. En sådan egenskap i våra exklusiva iPhone 5S-fodral kan vara att de är tillverkade av äkta läder (skinn), att fodralet har ett inbyggt stativ för att kunna sätta ned telefonen och fortsätta använda den eller så har du ett telefonfodral som är utrustat med speciella fickor för bankomatkort, ID-kort och busskort (plånbok). Den stora skillnaden mellan de ”vanliga” skalen och produkterna i den här kategorin (iPhone 5-fodral) är att även skärmen är täckt av dessa etuiers luckor. Ibland är ett iPhone 5-fodral format som en påse, där du låter din smartphone slinka ner ovanifrån och stänger med en flärp. Vanligast är dock att det finns en lucka över skärmen på ditt fodral, som kan öppnas och stängas efter behag. Vi ger dig mängdrabatt om du köper flera produkter, plus att frakten alltid är gratis.

Läderfodral för en känsla av premium

Med ett brunt eller svart läderfodral får du en exekutiv look och en känsla som är svårslagen. Luckan i ett iPhone 5 fodral av läder håller displayen skyddad när du inte använder din mobiltelefon. Den senare sorten kallas för ”flip”och öppnas antingen i sidled, uppåt eller nedåt. Här på Lux-Case.se kan du t.ex. hitta ett gult, blått, rött, brunt eller randigt fodral av skinn med kortfickor och flipstativ. En del skinnfodral har en axelrem och liknar små handväskor, skräddarsydda för din Apple-telefon. Andra iPhone 5S-fodral av läder har bara en liten handledsrem, likt digitalkameror. Bärremmar kan vara väldigt användbara i rätt situation!

Smidiga plånboksfodral håller dina sedlar och kort

Stängningsflärparna på iPhone 5 plånboksfodral har antingen en magnet eller en knapp för att hålla locket på plats, vilket uppskattas när man vill hålla sin enhet i nyskick! Många iPhone 5/5S-fodral med plånbok är som sagt gjorda av skinn, men det betyder absolut inte att de ser likadana ut! Det finns en ofantlig mängd olika kombinationer av kulörer, stygn, stilar, funktioner och texturer. En del etuier har ett yttre som imiterar ett visst djur, som krokodilläder eller ormskinn. Det finns hårdplastskal som är klädda i ett tunt lager av läder, för att erbjuda samma skydd som plasten gör, med samma känsla som lädret inger. Om du längtar efter ett rosa, rutnätsmönstrat fodral, med en lucka som kan vikas till ett stöd och utrymme för ditt kreditkort så är det här kategorin för dig, eftersom iPhone 5 plånboksfodral finns här i överflöd! En annan variant är mobilstrumpor av tyg. Det finns fodral i läder som tillverkats av kända märken, men du bör veta att alla dessa specialdesignade etuier erbjuds av oss med gratis frakt! Leveranstiden är normalt sett 1-3 arbetsdagar, så tveka ej – Beställ dina iPhone 5/5S fodral före 17:00 redan idag, så skickas din order samma dag! Om något problem skulle uppstå, eller om du har några frågor så kan du kontakta vårt professionella supportteam via telefon eller email, varje vardag mellan 10:00 och 16:00.  

Fodral till iPhone 5 / 5s

Om du inte tycker ett skal passar dig så kan du ta ock skaffa ett fodral istället, dessa kommer ge dig ett mer heltäckande skydd. Fodral kommer ofta med extra funktioner som inbyggda korthållare eller ett inbyggt stativ. Du har väl inte glömt att alla våra iPhone 5 / 5s  fodral skickas fraktfritt hela vägen hem till din dörr, så du bör inte tveka, skaffa idag!
De flesta av våra skal är av materialet läder, är bra på att absorbera stötar, de är också mycket slittåliga. Ett fodral kommer ge din telefon ett bra heltäckande skydd, vilket innebär att de ger ett visst skydd till alla delar av din mobil. Om du vill vara söker på att din skärm skall vara säker så kan du alltid skaffa ett displayskydd, men om du har ett fodral är det inte lika viktigt att ha.