iPhone SE / 5 / 5S

iPhone SE / 5 / 5S

Här kan du hitta det största utbudet av iPhone 5-skal och iPhone 5S-skal, samt tillbehör till iPhone 5/5S i hela Sverige! Allt som behövs för att göra din telefonupplevelse fullständig, det vill säga lyxfodral, mobilskal och skärmskydd till iPhone 5/5S för att bevara telefonen, laddare till iPhone 5/5S för att fylla batteriet på olika vis, stativ för att hålla den bekvämt på plats, armband för att förenkla joggingrundan, kablar för alla lägen och verktyg för att reparera.

Letar du efter några smarta iPhone 5/5S-hörlurar för att avnjuta din musiksamling enskilt, eller en mini-högtalare? Eller en praktisk bilhållare för iPhone 5/5S, så du kan köra med din telefon utan problem? Eller en billaddare till iPhone 5/5S så batteriet hålls fyllt hela vägen fram? Du hittar allt det och mycket mer här på Lux-Case.se! Glöm inte att alla tillbehör och skal för iPhone 5 och 5S passar varandra! Klicka vidare om du vill ha skal, fodral och annat tillbehör till iPhone 5C.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till iPhone 5 / iPhone 5S

Här har vi skal, fodral & tillbehör till iPhone 5 & 5S. Det är alltså föregångaren tillsammans med Apples flaggskepp för 2013. Lika efterlängtad som alltid och för första gången lanserad tillsammans med en lillebror i form av den mer plastiga iPhone 5C. Till stort sett har 5S många likheter med sin föregångare, som nu har slutat tillverkas. En nyhet är att telefonerna även finns att köpa i guldfärg, utöver de vanliga svarta och vita alternativen. Det går såklart att ändra utseendet med ett iPhone 5S-skal från Lux-Case.se! Den har dock samma fyra tums bildskärm och även det yttre (bortsett från färgen) är detsamma. Den största nyheten är kanske chippet som är telefonens kärna. Det är Apples nya A7-chip som är 64-bit-baserat, men även klarar att köra 32-bitars applikationer. Det huserar dubbelt så många transistorer på samma yta som A6-chippet i föregångaren. Föga förvånande är det då att iOS 7 kommer att nyttja 64-bitarsprocessorn till fullo. Vi har mobilskal av plast, metall, PU, trä, bambu, silikon och läder. Du kan välja mellan hundratals olika färg och mönsterkombinationer! Blåa sorter som liknar himmelen, havet och blåbär. Röda varianter som väcker tankar av solnedgångar, mogna körsbär, Clown-näsor och rödbetor. Gröna exemplar som liknar gräsmattor, trafiksignaler och Robin Hoods trikåer. Svarta iPhone 5S-skal som påminner om kolgruvor, vinternätter, Cola och djupa hål. Bruna höljen som påminner om... Låt oss gå vidare. Gula skal som får dig att fundera över soluppgången, nyfödda kycklingar som piper vilt, bananer och galla. Versioner vita som nysnö, rena lakan och skinande ljus. Lila silikonskal som påminner om Prince, äggplantor och plommon. Rosa sorter för din smartphone som påminner om griskultingar, rosor och skärtorsdagen. Även iPhone 5-skal i guld, orange, trä och silver! Du kan transformera din mobil till den sorts mackapär som du vill ha!

Fodral av läder, med plånbok och flip-stativ

Många föredrar att använda ett funktionsrikt, stiligt och äkta läderfodral till sin iPhone 5/5S. Som du säkert redan vet är det lätt att älska sin smartphone, vilket inte är konstigt då den här telefonserien har finslipats och förbättrats över 6 generationer. Två miljoner förhandsbokningar och fem miljoner sålda exemplar på tre dagar talar för sig självt. Ett iPhone 5-fodral av läder eller PU-läder kan även rädda skärmen när du tappar telefonen, eftersom de har en lucka framtill som kan stängas. Enheten utan S i namnet använder sig av en specialanpassad tvåkärnig processor på 1.3 GHz och med 1 GB RAM så flyter operativsystemet iOS 6 helt felfritt. Precis som 4S är den utrustad med en kamera som kan ta bilder i upplösningen 8 megapixel, men den har en markant förbättrad prestanda i miljöer med svag belysning. Kort sagt, det är en revolutionerande telefon som tagit världen med storm. Det är därför vi här på Lux-Case ständigt utökar vårat sortiment av iPhone 5S-fodral med plånbok, stativ, magnetisk stängning och andra finesser. Vi erbjuder dig en mängd olika material att välja mellan. Allt från plast, silikon och tyg till läder och vattentäta plastfickor (vissa har även inbyggda, vattentäta hörlurar - perfekt vid simturen!). Den har även en snabbare grafikprocessor för att mer effektivt kunna visa upp alla dansande pixlar i skärmen. Både centralprocessorn och grafikprocessorn sägs vara dubbelt så snabba som i förra årets modell. Rusta upp det yttre med ett iPhone 5 fodral som ser till att det inre hålls tryggt. Föredrar du en iPhone 5S bumper framför ett heltäckande skal, kanske av aluminium? Aluminium-bumpers monteras som en skyddande krans runt sidorna och de skyddar utmärkt om du skulle råka tappa din telefon. Våra läderfodral kommer även de i en mängd olika kulörer, däribland kan du hitta ett rosa, lila, orangefärgat, svart, vitt eller varför inte turkost? Vissa har speciella egenskaper, som att kunna vika om luckan till ett stativ, eller att de har plats för dina kreditkort.

Mobiltillbehör, Gadgets & Prylar

Det finns gott om accessoarer till dessa telefoner. Dessutom finns en annan nyhet med S-versionen, som vissa är exalterade över och andra fnyser åt - Det är en fingeravtrycksläsare. Den är tänkt att vara ett alternativ till att låsa up med ett lösenord och ska till och med kunna användas för att betala i iTunes. Våra mobiltillbehör till iPhone 5S lämnar avläsaren fullt tillgänglig. Kameran har samma megapixelantal som 5:an, men har fått en större sensor som ska ge bättre prestanda i lågt ljus. En annan nyhet är att det går att filma i slow motion (dock endast i 720p och inte Full HD). Du kan till och med hitta iPhone 5 tillbehör för kameran, så som linser och tripods. Batteriet ska räcka en ganska bra bit längre i 5S och det är väl alla glada över? Vi har dock USB-laddare, reseadaptrar, solcellsladdare, strömbanker och kablar för att hjälpa dig hålla batteriet fyllt.En nyhet i S-modellen är att det finns en speciell processor enbart för att hålla koll på rörelse, detta för att göra träningsapplikationer ännu mer detaljerade, samt spara på batteriet för dem som använder dessa funktioner extra mycket. När du använder de förbättrade träningsapplikationerna kanske du vill göra det med ett bekvämt och funktionsenligt sportarmband? Vidare har vi saker som hörlurar, laddare, stativ, styluspennor och cykelhållare - Vi kan dessutom erbjuda GRATIS frakt på alla tillbehör! Kom ihåg att alla mobiltillbehör till iPhone 5 även passar iPhone 5S!

Displayskydd till iPhone 5/5S

Även kallade iPhone 5S skärmskydd. Båda två har en "Retina Display", vilket innebär en skärm som har pixlar så små att det mänskliga ögat inte kan urskilja enskilda pixlar på vanligt användaravstånd. Den är 4 tum på diagonalen och är upplöst till 640 x 1136 pixlar, det innebär att pixeldensiteten är 326 ppi, vilket ger dig en kristallklar skärmupplevelse. Den är värd att bevara med ett iPhone 5 displayskydd. Oavsett vilket sorts skal du föredrar så är ett displayskydd att rekommendera. Det skyddar din telefon från repor/rispor på själva skärmen, vilket förlänger livet på glasskivan! Som vi nämnde tidigare är fraktkostnaden alltid obefintlig, det vill säga gratis. Varje beställning som görs före 17:00 på en vardag skickas samma dag och leveransen tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar, så du kan få dina iPhone 5/5S mobiltillbehör, skal och fodral snabbt och utan krångel.