iPhone 5C

iPhone 5C
Nu har du funnit kategorin för mobilskal och tillbehör till iPhone 5C - Om du har skaffat en av dessa och vill ha en ny färg, eller ett skyddande skal som kan förlänga din telefons livslängd så är det här platsen för dig! Med ett skal till iPhone 5C blir den extra tålig mot stötar och du slipper repa höljet. Vi har även andra accessoarer, så som billaddare till din iPhone 5C. De finns i olika färger, så du kan matcha laddaren med din telefon (eller skalet) – Kombinera gärna med en elegant bilhållare! Fri frakt på alla tillbehör till iPhone 5C! För iPhone 5S, klicka här.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 5C Tillbehör

Samtidigt som Apple lanserade sin nya toppmodell, iPhone 5S, så dök den här färgglada spjuvern upp. Det är första gången Apple släpper en budgetmodell, som i princip egentligen är samma telefon som iPhone 5, fast i nytt utförande.

 

Närmare bestämt är det ett bakstycke som är framställt i polykarbonat-plast, i en enda del – Utan skarvar eller linjer. Dessa bakstycken kommer i ett urval av färger, du kan välja om du vill ha ett blått, grönt, vitt, gult, eller rosa. Utöver det kommer Apple att sälja bakhöljen av silikon i olika färger, dessa med 32 små hål för att visa färgen innanför. Lyckligtvis har vi på Lux-Case.se ett stooort sortiment av betydligt snyggare skal till iPhone 5C!

 

Våra skal finns i samma färger som Apples, plus alla färger de har missat! Du kanske vill ha ett lila silikonskal, eller ett svart plastskal, eller kanske något i orange? Varför inte ett rosa, turkost, grått skal? För att inte tala om mångfärgade skal, eller mobilskal till iPhone 5C med ett snyggt tryck?

 

Med en närmare titt på specifikationerna för det nya lågpris-Äpplet märker vi att det mer eller mindre är en iPhone 5 i ett plastyttre. Hjärnan i enheten är Apples A6-processor, skärmen är samma 4" retina-display (326 ppi) och kamerans kapacitet är återigen 8 MP. Du kan välja mellan 16 och 32 gigabyte lagringsutrymme.

 

Vidare kan vi erbjuda läderfodral till iPhone 5C, för den som vill ha en lyxigare och exekutiv känsla i sin telefon. Det plastiga yttret tilltalar inte alla och då kan ett elegant fodral vara att rekommendera. Dessa kommer ofta med extra finesser, så som en lucka över skärmen för att skydda den när du inte använder din smartphone, kanske med ett inbyggt stativ eller en kreditkortsficka.

 

Med tanke på hur färgglad den här modellen är så kanske du vill ha ett par fina hörlurar i en lika stark färg? Här på Lux-Case.se erbjuder vi många varianter! Utöver de vanligaste färgerna finns även alternativ som guld, silver, magenta, lavendel, cyan, lime och metalliska toner. Andra tillbehör kan också färgmatchas med din telefon, till exempel USB-kablar, stativ och billaddare till iPhone 5C!

 

Vi kan glädja dig med att vi kan erbjuda alla Apple-tillbehör kostnadsfri frakt, så tveka inte på att beställa redan idag! Om några problem skulle uppstå så har vi ett proffsigt support-team redo att svara på dina frågor varje dag mellan 10:00 och 16:00, via email eller telefon.